BulunurHintKumasi @NaimeYilmaz @Annesirintugceuzun @BenMathilda Merhaba 🌸 nerdeyse 10 aydır uygulamayı kullanıyorum hiç sorun yaşamamıştım bugün sabahtandır açamıyorum. En son dün akşam girdim bir sorun yoktu. Şu anda da Google dan girip yazıyorum. Telefonum Samsung M51. Yardımcı olur musunuz?
Mom62636362 BulunurHintKumasi benim de öyle yapıyor dün akşamdan beridir ama bu telefonla alakalı bir durum, başka uygulamalara da girmeyi deneyin mesela.
[silindi] BulunurHintKumasi uygulamaların kısmından Android sıstem Webvıev uygulamasını yükleyin varsa da güncelleyin. Telefonu yeniden başlatın düzeliyo
Defnosums BulunurHintKumasi canım aynısı benfe de oldu Googl play den android system webwiew güncelle düzeliyor
Balkokulumm BulunurHintKumasi telefonla alakalı olduğunu düşünmüyorum dün akşamdan beri benim telefonumda sürekli uygulamadan atıyor HUAWEİ kullanıyorum
BulunurHintKumasi Biscolataerkegim evet biliyorum ama uğraştım düzeltemedim bir türlü. Sildim tekrar yükledim hatta ama yine aynı. Belki biliyorlardır diye de buraya sormak istedim.
Biscolataerkegim BulunurHintKumasi Her uygulamanın ayar kısmında verileri sil gibi bir yazı çıkıyor onu da silip temizlediniz mi benim eski telefon da whatsappta onu yapiyordu kendim bayağı uğraştım ama olmayınca telefoncuya götürmüştüm
Mom62636362 BulunurHintKumasi bilemedim şimdi, benim de vakıfbank ve Vodafone uygulamasına girmiyor aynı zamanda.
BulunurHintKumasi [silindi] dediğiniz uygulamaya dün güncelleme gelmiş galiba ondan dolayı ama şimdi de onu güncelleyemiyorum 🤦🏻♀️
BulunurHintKumasi Defnosums şimdi de onu güncelleyemiyorum 🤦🏻♀️ güncelleye tıklıyorum bekliyor yazıyor dönüyor sürekli ama güncellenmiyor