Bsr_tgb38 Merhaba güzel anneler bebeği gündüz hiç uyumayan var mı sabah kalkıyor gece 11 12 ye kadar uyumuyor gece de 4 5 saat aralıksız uyuyor ama ben gündüz de uyumasını istiyorum bi öneriniz var mı bebeğim 53 günlük daha
Tortilla Bsr_tgb38 benm kıxm 3 aya kadar nerdeyse hıc uyumadj gunduz. 10 dk anca. 4.aya gırınce 1.5 saatte bır uyumaya basladı ozaman rahat ettm
Aytenkrktn Efelerinefesi3001 gündüz çok uyuduğu için gece uyuyamıyor gündüz uyku aralıkları belirlerseniz gece de uyuyabilir aslında
Sifa2021 Bizimki 2 aylık ilk doğduğundan beri gündüz düzenli olarak uyuyor akşam 8 den gece 1 e kadar felan uyumuyor sonra da uyuyor sabaha kadar
Umayala Benimkisi de 53 günlük dün bende bununla ilgili post açmıştım uyumuyor gündüz ne yaparsam yapayım bı cumartesi günü şaşırttı beni gündüz deliksiz 3 saat yattı yoksa 10 dakika bile uyumuyor gece de 11 gibi uyuyor sabah 5 e kadar
Pure Benim bebegimde 50 günlük gündüzleri gözünü kirpmiyo gece de 11 12 de uyuyo aynen tek değilmişim sevinsem mi üzülsem mi :/ nereye kadar devam edecek acaba
Dnzylmz14 2 aylık bebeğim gündüz toplasan 3 saat uyur o da zor la yarım yarım ama akşam 7 den gece 2 ye kadar hiç uyumuyor 🤷♀️🤦♀️ Ne zaman düzelicek kendime yetermiyorum