Bubenanne Bunun nesi normal anlamadım çocuğun kakasında kan lekeleri var fotoğrafını attık keyfi yerindeyse normal bir durum yazmış ya bu nasıl normal olabiliyor ben mi cahilim herkesin başına geliyor mu bu???!????
senem9 Bubenanne demir ilacı kullanıyorsa bazıları kakada kan yapabilir. Bunun ilaçtan kaynaklandığı kesinse endişelenek bişey olmadığını söylemişti doktorumuz da bize. Sizin de ondan mı kaynaklı acaba? Tabii sıklıkla alerji belirtisi de olabiliyor
mervesoku Bubenanne alerjik bir durum olabilir.. bebeğiniz ek gıda alıyorsa veya anne sütü alıyorsa alerjisi olan bir besinde böyle durumla karşılaşılabiliyor.. yine de siz gözlemleyiniz
NehirElaninAnnesi Merhaba günaydın, asla normal değil benim yeğenimde de olmuştu. Doktor süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi var demişti. Sen başka doktora git mutlaka yada bir süre süt ve süt ürünlerine ara ver düzelecektir eminim. geçmiş olsun
Dilosssss Kan nasil normal olabilir ya. Kedinin kopegin kakasinda kan olsa normal degil diyo veterinerler bebekte nasil normal olsbilir