Ryhnatk1010 Kızlar bebeğim 3 ay 14 günlük başıma ilk defa böyle bir şey geldi. Akşam 20:15 te uyudu 02:00 de ve 05:30 da iki kere emzirdim 06:20 de uyandı altına bakıyım dedim hiç çiş yapmamış 😳 bu normal mi ya 🛁
esmirna16 Ryhnatk1010 benim de geçen hafta bir kere başıma geldi ama o gece çok sıcaktı ev çok yerleşmişti. Siz yine içiniz rahat etsin bir doktorunuza danışın bence
Mlke301020 Ryhnatk1010 çok terliyor ise o şekilde vücut atıyor sıvıyı bizimde öyleydi evin sıcaklığını düşürdüm düzeldi.
Bvzz Ryhnatk1010 bende bir yerde okumuştum derin uykuda bebekler de yetişkinler gibi çişini yapmayabilirmiş gündüz bir sıkıntı yoksa sorun değildir bence
damlaylayaz gün içinde bi bakın normale dönecek mi diye. çiş yaparken hafif uyanık olması lazım. iyi uyumuş o yüzden yapmamış olabilir.
esmirna16 Ryhnatk1010 olabilir özellikle gece ben sıcaklığı dusuruyorum hatta hem çok rahatsiz oluyor hem de çok sıcakta uyuması da iyi değil bebek bile olsa. 22,5 derecede sabitliyorum diyebilirim
Nursah07 Akşam 8 den sabah 6 ya kadar mı yapmamış eğer öyleyse bence sıkıntı vardır doktorunuza bi sorun derim çiş önemli
Mom042 Ryhnatk1010 bizim 4 aylim gece cok terledigi icin ve o gece emmeye kalkmadiysa yaomiyor cok terliyor uyurken