Gamzedemirtas Kızlar merhaba bebeğim 10 aylık. Kalkamıyor tırmanamıyor anne yanı beşiğine yatırdım. Sizce olur mu? Yanımda yatıyordu beşiğini ayırmak istedim ama küçük mü acaba bu chicco NeXT to me
iklima_1234 Gamzedemirtas Tabi anne yanı beşiği küçük gelir benim kızım o kadar dağınık yatıyo ki beniö yatağım bile yetmiyor 😂
Gunes55 Gamzedemirtas kucuk gelince bu bana kucuk geliyor msjini cok net veriyorlar merak etme. Bizimki park yatakta yatiyirdu yanimizda. Yuvarlanarak uyuyamadigi icin surekli uyanip aglamak suretiyle sigmadigini belli etti 🤣
Gamzedemirtas Gamzeliimom benim sorum anne yanı beşik küçük gelir mi ? Dönmeye hiç yeri yok gibi geliyor gözüme
Gamzeliimom Gamzedemirtas baska beşiği yok mu canım gözüne öyle gelirse daha büyük beşikte yatırman gerekir
Gamzeliimom Gamzedemirtas benim hem kızımın odasında vardı büyüyen beşiği odada yanımdan ayırana kadr da rahat edene kadar yattı anne yanı beşiğinde küçük gibiyse rahat edemez sanırım
[silindi] Gamzedemirtas sizin gözünüze öyle geliyorsa küçüktür o zaman dönmeye yeri yoksa nasıl rahat ederki bebek Ki gece de yatakları geniş rahat olmalı anne yanı beşik 10 aylık bebek için uygun olduğunu düşünmüyorum bence değiştirin(:
Gamzedemirtas Büyük beşiği de var . Ben anne yanı kolay müdahale etmek için ona yatırdım ama büyük beşiğe geçmeliyiz demek ki . Teşekkürler kızlar