Elfida-10 Blackcloud ben şey düşünüyorum biraz pahalı ama adım adım büyüyorum seti var ya ne kadar yararı olur bilemem
Gudu_m Blackcloud şoktan kitap aldım hayvanlar var hayvanları tanıyalım diye 0-6 yaş sanırım. Sürekli yçoynuyor o kadar çok seviyor ki tavsiye ederim. Bir de manyetik hayvan figürleri buzdolabına yapıştırıyor onu da şoktan aldım
Eymenimm34 Blackcloud Bultak halka geçirme birde kartona delikler açtım pipetleri takıyor o etkinliği yapıyoruz bende şurada bekleyeyim fikir almış olurum 😍
ezgi012 Ben genelde dikkat açısından suya detrjan koyar balon yapar havaya üflerdim o da yakalamaya çalışırdı.
Blackcloud Gudu_m Magnet olayını sevdim bak, ben mutfakteyken oda onlarla oynar güzel olur sağol canım.💋
BhrKrmn Blackcloud benim oğlumda 14 aylık renkli halkalar büyük bul tak küpler eğitici kopekcik eğitici kumanda koordinasyon oyunu var ahsap olan kucuk boyunu almıştım onunlada oynuyor baya oyuncağı varda yazamadım daha
Ballilokmamelmaliturtam Blackcloud Havuz toplarımız var renkli. Ayakkabı kutusunu kestim onun boyutunda ilk sarı rengi öğrettim. Sarı renkli topu kutunun içerisine atıyor delikten geçiriyor. Şimdi bir kaç renk daha öğrendik bayağı vakit geçiriyoruz