Esu2419 Selamlar. Bebeğim 5.aya girdi.Sağlık ocağı vegaferon demir damlasını verdi. Fakat içeriği ve okudum yorumlar yüzünden başlamadım henüz. Sizler hangi demir takviyelerini kullanıyorsunuz????
Melek5 Esu2419 sidefer damla paraben icermiyor doktorumuz onu tavsiye etti sakin saglikocagindakni kullanmayın
75kinalikuzu Esu2419 vegaferon ihmal etmeyin kullanmak istemezseniz eczaneden başka alın ama mutlakaverin 1 yaşına kadar
SweetPaw Melek5 Esu2419 sidefer tamam paraben içermiyor ama temiz içerikli değil maalesef içerisinde koruyucu olarak sodyum benzoat ve potasyum sorbat bulunuyor aklınızda bulunsun.
SweetPaw Umay-Melissa bestiron ve fermix. Daha farklı markalarda vardır illa ki temiz içerikli ama ben bu ikisinin içeriğini araştırdığım için benim bildiklerim bunlar.
Bugrababy Esu2419 sidefer kullanmaya başladık biz. Vegaferon u veriyordum ama düzenli değil içeriğine güvenmedigim için. 7.ayda sidefer e geçtik.
Fatmaimarusta Esu2419 bende bestiron kullanıyorum kilo başına 1 damla olarak veriliyor. Mesela 6 kiloysa 6 damla gibi
Makbussmete Esu2419 bize de verdiler ama doktor zorunlu değil dedi illa kullanmak isterseniz başka markaları öneririm dedi ama 6. Aydan sonra kan sayımına bakıp ona göre kullanmaya karar vermek daha doğru olur dedi