Psikologanne95 Merhabalar bir şeyi merak ediyorum adı konana benzermiş derler o hurafe midir yoksa huyu çekiyor mu☹️
Kahveliseker Psikologanne95 rahmetli babanemin adini kardesime vermisler. Bahtsizliklari islerinin ters gitmesi falan hep ayni. Yuzde doksan huylari da ayni. Bana gore hurafe degil.
Sarikuzumalp Psikologanne95 bence kesinlikle hurafe değil. İsimlerinin anlamını taşıdığına ben çok inanıyorum. Adı konana da çekiyor. Hatta büyükler huyu benzemesin derler. Çevremde büyüklerinin isimleri olan tanıdıklarımın çocukları genelde huyunu aldıklarını söylüyor. Ki bende faek ediyorum bunu
1pollyanna Psikologanne95 Adi konana benzermis bence hurafe ama cocuk ismin anlamiyla yasarmis buna inanirim hurafe değil.
Morcilekkk Kesinlikle hurafe degil bende çok inanıyorum. Kayınpederimin ismi konuldu uyku sevmemesi inadı aynı o😏 9,5 aylık evet inadı 🤦♀️ Bişeye dalıp iş yaparken dilini dişiyle kıstırmasına kadar aynı
Olcay Psikologanne95 bence kesinlikle doğru, hiç çekmedi desen illaki bir huyu çekiyor çok denk geldim, çok saçma buluyorum bu isim mevzularini fazla gereksiz