Yenidennn mervecoskun bingo kırmızı olan yumuşatıcı normalde güzel kokuyor ancak kıyafetlerde asla kokmuyor , migros un kendi yumuşatıcı mis gibi kokuyor.
Mom44454 mervecoskun bence tek başına deterjan övülmez makineye göre değişir 😅😅 ben yumuşatıcı önermeye geldim vikingin beyaz konsantreli yumuşatıcısı çok kalıcı 🤦🏽♀️
mervecoskun Başlıyorum enn en domestos tabii cif - power and shine asperox persil kapsül viking pembe genel temizlik cam sil yeşil olan bingo - manolya yüzey temizleyici ve yumuşatıcıı oğluşuma dalan roxy granül bahar ninnisi kokulusu 🥸
[silindi] mervecoskun bulasik makinasi için de merak ettim onerini.fairy kullanıyordum platinium olani iz kaldi bardaklarda quantum denesem mi önerin var mi
mervecoskun Mom44454 yaaa onu da kullandım mı acaba bi viking kullandım ama 🙇🏻♀️ Viking el bulaşık deterjanları da efsane ❤️
Mom44454 mervecoskun evet canım şeffaf renkli olan yumuşatıcıları kalıcı değil ama beyaz renkli alta doğru kabı bombeli olan baya kalıcı😍 evet bende çok beğeniyorum
Ayza_moms Arasannesi beyaz camasirlar için ne kullanıyorsunuz acaba bingo sıvı olan asla lekeleri cikarmadi toz olanı kullanıyordum ama sıvı olandan memnun kalmadım
Echche Arasannesi lekeler çıkıyor mu yumos sıvı deterjanla acaba? Herkes şikayet etmiş okudum o yüzden almamıştım p
mervecoskun Aselif0661 aaa aynı tarzız demek ben de bayılıyorum hem yumuşatıcı hem yüzey temizleyicisine bağımlıyım
Fulyaalinmina mervecoskun bulut yeni parfüm serisi pembe olan mükemmel ötesi kokuyor yumosun deterjanlarıni aldım çok çok iyi birde yumos un vanilyali yumuşatıcısı çok kalıcı hoş bir kokusu var
Echche Fulyaalinmina lekeler çıkıyor mu yumos sıvı deterjanla. Herkes sikayet etmiş memnun kalmamış o yüzden almamıştım