Kader_152199 Kızlar bugün itibari ile smaya geçtik aptamilden hiç bi fayda görmedim bakalım işe yarayacak mı siz ne kullanıyorsunuz sma kullananlar da yorumlarını yazarsa sevinirim 🤗
Mevannesi Kader_152199 bizde sma confort kullanıyoruz ama bebeğim kilo almıyor ve çok kusuyor maalesef değiştirdik bugün bebelac geçtim bakalım inşallah size yarar 🥰
YasemiNYagmur1 Kader_152199 8 aydır kullanıyorum gelişimi kilosu normal düzeyde gidiyor. Kusma gaz sıkıntısı yaşamadık hiç ve tok tutuyor
supermom2 Kader_152199 10 aydır meme + mama ilerliyoruz ikizlerimle.ilk andan beri sma kullanıyorum çok memnunum
yusuff_ Kader_152199 sadce 6 ay kullandık.kilo alimi.normaldi ama.asiri kusma ve gaz yapti bizde şu an hipp.kullanyorm cok memnunum
Serraacaa Mevannesi biz de aynı durumdaydık değiştirdim şuan rahatız ilk 6-7 ay boşuna kullanmışım öyle
Mlkedmrclr Kader_152199 iki oğlum var biri 20 aylık diğeri 5 aylık ikisinede kullanıyorım cok memnunum sadece fiyatlarr 🤦🏻♀️
Serraacaa Kader_152199 sma yı hiç memnun kalmadık gaz falan yapmadı evet ama çok kusuyordu şimdi rahatız kusmamız durdu çok şükür
PnrB Biz meme mama gidiyoruz sma optipro gaz yaptı comfort ünü kullanıyoruz şuan memnunum sabah akşam iki öğün kullanıyoruz
Mlkedmrclr Kader_152199 aynen öyle canım birde sadece mama alıyo küçük o yüzden 4 günde 1 mama alıyoruz allahtan ek gıdaya başladık yavaş yavas yoksa iş yaş 🤦🏻♀️
Alyazeynep55 bus1 canım bende bebelac gold kullanıyorum ama sürekli her yediğinde kaka yapıyor degistircem sizde de oldu mu böylesıkıntı ?