Asel_sahra Kizlar 9 günlük kizim pisik olmus cok agliyor evde yapabilecegm birsey varmi ve en iyi pişik kremi ne önerirsiniz??
elifhanimm Altını her seferinde su ile yıka, iyice kurumadan kapatma hatta her bez değişiminde hatifse 15 dk ağırsa pişiği 30 dk havalandır böylece daha kolay iyilelir. Pişik için evde hakiki zeytinyağı sürenler duydum ama araştır duruma göre kullanırsın
Elif_Naz Benim kızımda dün pişik oldu doktora götürdük hametan krem verdi o iyi geldi normalde dalin kullanıyorum ben o da iyi geliyor
Songena19 Ben ilk mustelanın pişik kremini kullandım sonra bepantole geçtim ikiside fayda etmedi sudocrem baya iyi geldi hafif kızarınca bile geçiriyor
Elif_Naz Kantaron yağıda iyi geliyor onu da denedim ben bide ıslak mendiller de pişiği arttırıyor ben pamuk kullanıyorum 🥰
Umayala Mustela kullanıyorum iyi geliyor 52 günlük benimde bebeğim bezden kaynaklı pişik oldu bir kez kötü mustela geçirdi ve bol bol yıka güzel kurusun nemli bağlamayın bezini sudocrem de deneyebilirsin
Tanderbal Asel_sahra yazılanlara baktım hepsi pişik olmadan tedbir amaçlı ürünler ki kendim de kullandım fakat olduktan sonra fayda etmiyor. Fito ve travaZol u alın karıştırarak sürün hemen rahatlar yavrunuz. Doktorumuz yazmıştı. Bitse de muhakkak bulunduruyorum evde. Tereddütsüz alıp kullanın derim.
Asel_sahra Tanderbal daha 9 gunluk travazol olurmuki ilac sonucta iki kremde var evde aklimdan geçti ama zararli olabilir die cesaret edemedim sürmeye
Gulmrt Asel_sahra ıslak mendil kullanmayın, suyla yıkayın veya temizleme pamuğunu ıslatıp silin. Havlu falan da olur ama mutlaka iyi kurulayın ve gün içinde ara ara havalandırın. Kantaron yağı dışında bişey lazım olmadı bize güvenilir bir aktardan hakikisini alın. Onun dışında mustela da iyi