Acemiyim_anneyim Papatyaseverr icinde agir metal var bebege asla verilmez asla. Bebegi birak hamilelikte bile yasakli urunlerden. Zehir resmen lutfen normal balik yedirin
Mommy_ Papatyaseverr Vermezseniz İyi olur. Taze pişmiş balık yedirilmeli. Ayrıca o kutu ton balıklarinda civa cok fazla oluyor, zararlı
Papatyaseverr durucinar Canım somonlo ton aynı şeyler değil ki merak ettim veriyormu anneler 🙄diye teşekkür ederim önerin için 😊
Papatyaseverr Acemiyim_anneyim Canım sakin ol fikir için sordum zaten evimize taze balık alıp veriyorum 😃
durucinar Papatyaseverr yok kimileri kolayına geliyor konserve tarİ şeyler veriyor öyle sandım o yüzden onun yerine somon al dedim aynı şeyler olmadığını bende biliyorum 😌
Zekimurendebizigorecekmi Papatyaseverr ben 1,2 kez denedim canım sevmedi bnm kızım . Ama sevseydi haftada bi parça verirdim . Hamileliğimde de tükettim ben hafta 1 olmak şartıyla . Hergün tüketimi önerilmiyor ki zaten de hergün yenmez yani
Papatyaseverr Hosgeldiannelik Anladım kuzum ya konserve ürün bol tuz ve yağ varya merak ettim veren anneler var mı diye biz yiyoruz da bebeklere verirken insan daha cok düşünüyor ben yerken bir iki ufak parça vermiştim ama ondan sonra vermedim içim rahat etmedi pek
Papatyaseverr Zekimurendebizigorecekmi Tabi kii canım hergün verilecek şey değil ama arada kaldım sanırım ya en iyisi doktoruna sormak kontrole gittimizde annelerde baya bi ayrıma düştü çünkü bu konuda
Papatyaseverr Mommy_ Anladım kuzu evet benide düşündüren içinde ayrıyetten bol tuz ve yağ olması aslında
Hosgeldiannelik Papatyaseverr ben de biz yerken çok istedi diye verdim. Zaten 1 kutu yiyemeceği için aşırı zararlı bulmuyorum ben ya. Hamileykende yemiştim. Sürekli yenen bir şey değil zaten arada sırada yemekten bişi olmaz gözüyle bakıyorum bu tarz şeylere
Zekimurendebizigorecekmi Papatyaseverr Yani içine sinmiyorsa hiç konserveye girme cNım onu yerine bakılçılarda ton balığı satılıyor ondan al buharda pişir kafan rahat etsin ☺️
Papatyaseverr durucinar Anladım kuzum yok olur mu tonda yesin istedim ama kararsız kaldım sanırım vermeyeceğim 😊
Papatyaseverr Hosgeldiannelik Ya tabi kuzum tattırmakla doyurmak farklı şeyler illa ki veriyoruz bişeyler vermiyorum diyen yalan söylüyordur çocuk orda biz yerken bakınca herkes yediği şeyin ucundan tartırıyordur yoksa 😊😌 teşekkür ederim balım sağol