Yunus_Aras Kızlar bebeğim 6 ay 19 günlük gece uykusuna uyuttum sürekli kendini yüz üstü çevirip duruyo korkuyorum boğulurmu bşy olurmu diye. Sizce her defasında kalkıp onu sırt üstümü düzeltmem lazım ? Yada hiç uykusunu bozmamalımıyım ?
nazatamina Yunus_Aras kendisi oyle yatmak istiyor artik bogulmaz cunku cok rahat doner korkmayin sadece yataginda battaniye carsaf onlara dolsnmasin dikkat edin yeter en iyisi uyku tulumu
gizemito Yunus_Aras Tabiki uykusunu bozmayın, artık o kendini kurtarır :) Ben 2 aylık olduğundan beri hiç müdahale etmedim, kafasını kaldırabiliyordu çünkü ☺️
Twinsmomy Yunus_Aras benimkiler asla sırt üstü uyumaz bazen deneyim diyorum hemen uyaniyorlar. İlk 2 ay falan yan yatırdm gündüzleri gazdan dolayi hep yuz üstü yatirdim gözümün önündeyken.oyle alıştılar. 5 aylıklar şimdi hep yüz üstü yatıyorlar ama kafalarını falan çevirdikleri için artık sorun olmaz diye düşünüyorum öyle rahat ediyorlar cnku.
D92 Yunus_Aras oğlumun doğduğundan beri tek rahat ettiği pozisyon yüzüstü hiç karışmadım daha bi ayı dolmamıştı yüzünü çeviriyordu, bence kafa çevirmek için fazlaca büyümüş annesi rahat ettiği gibi uyusun :)
Yunus_Aras Twinsmomy çok rahatladım gerçekten. Korku sarmıştı beni odasına gidip geliyorum sürekli nefesini kontrol ediyordum yani o derece
Twinsmomy Yunus_Aras korkma canım bişey olmaz artk çok hareket ediyorlar zaten her döndüğünde geri ceviremezsin ki ,🤗 bu arada bende örtuyorum üstlerini ama belinden çok yukarı çıkarmıyorum örtüyü sadece 2 aylıktan beri mışıl mışıl uyurlar öyle 🥰
Twinsmomy Yunus_Aras gaz sorunu falan varsa valla çok iyi geliyor benim biri aşırı gazliydi ben böyle rahatlardm. feryat figan ağlasın yüz üstü yatirinca uyurdu kesilirdi herşey. Şuan bile öyle kucağımda bazen rahat edemeyip uyuyamiyo agliyo yatağa yüz üstü koyarım hemen uyur 🥰
Yunus_Aras Twinsmomy benim o kadar yok gazı ama muz yoğurt yedirdiğim için kabız oldu bebiş bu akşam zorlandı biraz ama şimdi rahat uyuyo çok şükür 🤗