Zeycan Kızım 5 aylık doktor ek gıdaya geçebilirsin dedi sizce ne verebilirim acaba bilgilendirirseniz sevinirim
ozgekzy Zeycan bizde 5ay 9günlüğüz kilo alımını bu ay beğenmedi doktor ek gıda başladık 2 gün kuralı ile başladık. Yoğurt kabak havuç elma ıspanak bunlar bu ay için ideal her öğüne zeytinyağı eklenerek tabi.
Mine12 Zeycan normade 6 ayda başlanıyor ama 5 ayda da verilebiliyor mu 😊o zaman çok sevinirm bizde 2 aylıgız
Betulunanneessii Kzıımda beş ay 5 günlük yogurt tadımı ile başladık sebze ile devam edeceğiz inşallah 🥰
Zeycan Betulunanneessii bende yoğurtla başladım çok şükür alerji feln olmadı 3 gun verdim daha ayrıntılı bilgilendirilmek istedim
ozgekzy Zeycan aynen buharda yada suda haşlayın çatalla ezin üzerine biraz zeytinyağı kıvamı biraz daha yumuşak olsun isterseniz de kendi sütünüzü ekleyebilirsiniz biraz yada haşladığınız sudan eklersiniz
Emine1991 Zeycan yogurtla başlaya bilirdin ben ilk meyve suları ile başladım sonra yavaş yavaş sebze püreleri
Emine1991 Elma havuç kabak sindirimi kolay pirinç unlu muhallebi yapıp verdim arıcak hero beyninin var gerçi ben artık herşeyi kendin yapıp veriyorum
Elisa1610 Bnm bebegimde 5 ay 6 gunluk. Simdiye kadar balkabagi havuc yesil kabak yogurt elma armut 3 gun kurali ile basladim. Bikac gundur elma ve armuttan pure yapip yogurdun icine katip veriyorum. Severek yiyor tavsiye ederim😚
Oznr11 Elisa1610 yaa maşallah ne güzel benim kizds 5 ay 7 gunluk havuç püresi veriyorum 2 gundur hic yemek istemiyor
Emine1991 Ebruli64 vallahi benimkide oyleydi çorba gibi yapıyorum içene kemik suyu çok az tuz kattım yiyor artık