Anne266262 Kızlar siz kaç aylıkken sünnet yaptırdınız bebişinize ve o süreç nasıldı biz 4 ay 3 günlük olduk 4 bucuk falan olsun yaptırmayı düşünüyoruz ama çok korkuyorum ya canı yancak diye nası oluyo bu süreç
Blknss12 Anne266262 oğlum 9 aylık 2 hafts önce sünnet oldu ilk 3 gün resmen bize kan kusturdu o kadar zor geçti ki pişman olduk sünnet ettirdiğimize.. ama bunun sebebi ayının büyük olması. Emeklemek istiyor dönmek istiyor donemiyor canı acıyor ağlıyor o kadar çok ağladı ki bayılacak kadar neredeyse.. ama 3. Günden sonra sanki hiç sünnet olmamış gibiydi bıçak gibi kesildi o ağlamalar vs şuan pipisi iyileşti bile
Blknss12 Anne266262 söylemeyi unuttum sonunda, ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi hiç beklemeyin hemen yaptirin
Ftmdgdln Anne266262 3.5 aylıkken yaptırdık ve korkulduğu gibi değildi çok şükür 1 haftada toparladı hemen. İlk 1 2 gün ağrısı oldu onada calpol verdik rahatladı. Çok geç kalmadan yaptırın bence :)
Twinsmomy Anne266262 biz 5 gün oldu yaptirali 5 ay 3 gunluktu yaptırdığımız da. Sadece ilk çıktıklarında ağladılar oda aç kalmaları gerekti belli süre karınları doyunca hiç bisileri kalmadı 2 gün zaten ağrı kesici verin dediler. Hiç ne huysuzluklari oldu ne bı sıkıntı cok sukur. 3. Günden itibaren ilaç vermeyi de kestim bı aglmaa mizirdanma olmadı.
Ecrinbzkrt Anne266262 3bucuk aylıktı ıyıkı o aylarda yaptırmısım 4.ayda cok hareketlenmeye basladı hayatta yapamazmısız valla cnm hıc bucugu bekleme her bebek farklı gelısımı gosterıyo cok hareketı yoksahemen yaptır derım
Keremmm12 2 aylıkken yaptırdım iyikide yaptırmışım ,ilk gün biraz yorucu oluyo ama sonrasında bı sıkıntı yaşamadım ,emeklemeye başlamadan yaptırmak en doğrusu diye düşünüyorum
ArdenTugce Anne266262 3 aylıkken yaptırdık ilk 2 3 gün ağrısı oluyodu calpol verdik sonra azaldı 1haftaya da iyileşti çok kolay oluyor ne kadar erken o kadar iyi
Emine1991 Anne266262 biz kırkı çıkmadan yaptırdık bir haftada iyileşti doktor 2 inci aydan Sonra agrı hisleri daha çok oluyormuş dedi şimdi 6 ay 11 günlük iyiki olmuş ne kadar erken o kadar iyi 🙂