maviboncukruyasi Kızlar 9 aylık bebeğim, Melisa ve papatya çayı vermek istiyorum uyku için. Veren var mı? Ne kadar veriyorsunuz?
Blknss12 maviboncukruyasi ben bay bay night damla kullandım içerisinde Melisa ve papatya özleri bulunuyor bitkisel
maviboncukruyasi kahvekokusuu Uyku damlası içinde de bunlar var diye veriliyor diye düşünüyorum veren vardı sanki Blknss12 uykuya geçişi kolaylaştırıyormuş biz uykuya kolay dalıyoruz ama uykuyu devam ettiremiyor dun gece mesela akşam 10dan sabah 9 a kadar her 15 dk da bir kalktı.
kahvekokusuu Blknss12 bende sipariş verdim de ise yaradimi yaa özellikle uykuya geciste problem var bizde sık sık uyanma değil yani
Blknss12 kahvekokusuu evet zaten uykuya geçişi kolaylaştıran bir damla.. sık sık uyanmasınin önüne nasıl geçtiniz? Benim oğlum da 9 aylık gece en az 3 kez kalkıyor
Blknss12 FadimeCigdem tüm gece uyku sağlamadı bizde ben onun için almıştım. Uykuya geçişi kolaylaştırıyor sadece. Benim işimi görmedi pek ama kullanan arkadaşlarım var herkes çok memnun
FadimeCigdem Blknss12 Anladım teşekkürler benim oğlumda 9 aylık her saat başı kalkıyor bazen 45 dakikada bile kalktığı oluyor bende almayı düşünüyodum damlayı ama sık uyanmaya çözüm değil galiba🤦🏻♀️
kahvekokusuu Blknss12 dogdugundan beri kısa uykusu olmadi hiç hatta ilk 2bucuk ay uyanik oldugu her dakka agladigi halde uyuyunca 4-5 saat uyanmazdi simdi yine öyle ama asil mesele aksam 9 da uykusu geliyo ve 2-3e kadar uyumuyor ağlıyor 8aylik oldu 4. Ayindan beri böyle artik cok yıprandım
kahvekokusuu maviboncukruyasi 15 dakkada bi kalkiyor peki geri nasil uyutuyorsunuz genelde emen bebekler aliskanliktan kalkarmis yada ayakta sallanan bebekler
maviboncukruyasi kahvekokusuu ayakta sallamiyorum yani ayakta uyuyor ama gece mama veriyorum uyutmadan önce onu içerken uyuya kalıyor her uyandığında meme istiyor mecburen veriyorum orda uyuyo yatırıyorum 10 15 dkya yine kalkıyo :(
kahvekokusuu maviboncukruyasi memede uyumaya alışmış belli ki sadece gece emiyor demissiniz de sütünüz var mi sadece alışkanlıktan mi emiyor yoksa sagim yapip mi veriyorsunuz eger süt yoksa tamamen birakin dicektim anne sütü kadar uykuya da ihtiyaci var sonucta
maviboncukruyasi kahvekokusuu sütüm çok az var doktor yaşına girince bırak dedi 4. Ay itibariyle mama takviyesi alıyorduk şimdi akşam uyutmadan önce bi kere veriyorum