Ipek19 Hanımlar iki iç gündür çok huysuz 5 aylık.oğlum eller ağızda sürekli damakta sertlik yok ama.çok sıcak ağzının suyu akıyo surekli ve cok huysuz sastım ya çok yordu beni
Morfrenk Ipek19 bizde öyleydik gittim bugün diş jeli aldım sürdüm çocuk bir anda pamuk gibi oldu yavrum ya meğer canı yanıyormuş
Aylak Ipek19 benimde öyleydi kızım karanfil yağı sürdüm sabah akşam diş üç verdiği anda jele geçtim çok rahat oldu ağzı sürekli akıyor kulaklarıyla oynuyorsa uyku düzensizliği varsa yeme reddi varsa diş 🦷☺️
Kubra_52 Ipek19 bzde şu an öyleyiz ilk dişler cikrken nasıl oldu anlmadim şu an ne emiyor ne yeni yiyor sürekli mızmız agliyo ağzı akiyo 8aylik bnm kizim ne ypacagimi sasrdim.sizinkide yavaş yavaş belirginleşir dış yerleri dis jeli ve ağrı kesici kullann ağlarsa faln bzm dayanamıyorum da onlar nasıl dayanicaklr minicik bedenleriyle o acıya
Mlkedmrclr Ipek19 diş cıkarıyordur 5 ay 15 günlük oğlum 2 tane dişi var eline sert şeyler ver canım havuç gibi yada diş kaşıyıcı falan daha kolay cıkıyor
Morfrenk Sevilay80 dentinox diye bir şey 20 TL civarı Bi fiyatı vardı rahatlar mı acaba diş ağrısı mı emin oliyim diye aldım, yoksa buradaki arkadaşlar tetagil diye bir jeli çok övüyor aslında onu almak istiyorum bitkiselmiş hemde, trendyolda var.
Morfrenk Ipek19 aynen ya yok diş değildir diyordum ama hadi alıyım deniyim dedim şaşırdım bende sakinleşince
Aylak Nida1404 hem ondan sürdüm hem kendim evde yaptım suanda sıkıntılı kaç gündür bebeğim şimdi baktım yağ sürerken üst diş çıkıyor 3 gündür hiçbirsey yemiyor uyumuyor ağlıyordu sebebi belli Oldu 👍🏻 🦷🥰
Morfrenk Ipek19 şey yap Bi sende 20 tane karanfili 4 yemek kaşığı zeytinyağına koyup dolapta kapaklı kapta bu gece bekletip yarın onuda sürebilirsin hem daha doğal ben onuda yaptım koydum dolaba yarın sürerim jel kıvamına gelince
emine_meryem63 benim kızım da 3 ay 9 günlükken gece agalyarak uayniyordu 2 ayliktan beri ağzı suçlanıyordu dis olmaz erken diyodum ama 3 aylık dış çıkarıcak sürekli eli ağzında ve salyası çok fazla huysuzlanınca.kucagima alıp dikkatini dağıtmaya çalışıyorum veya biberon başlığıyla kasıyorum iyi geliyor 😊😇
Mlkedmrclr Derinay hayır gayet normal suan kilosu bazen huysuzlugu oluyo kısa süreli onun dışında sıkıntımız yok canım
Morfrenk BeautifulMother1 evet okudum bende fazla kullanılması sakıncalıymış. Son raddede felan kullanırım diye düşünüyorum bugün diş olduğundan emin oldum ya en azından ona göre hareket ederim 😐