Sariduru Geceleri sürekli kalkıyor huzursuz inliyor damagina masaj yapmaya calisiyo uyurken bazen süreklidir calpol vermek istemiyorum başka bişey varmı acaba yapabilicegim dalamiyo uykuya dis çıkaracak galiba
esra89 Sariduru benimki de 7.5 aylık dün yarım saatte bir uyandı ağladı inşallah bugun uyur hiç dişi yok daha ama dişten mi bilemiyorum calpol filan da vermedim
Epifenomen-gkc Sariduru https://ty.gl/svuv66h7 Bu baya işe yarıyormuş yengem kullanmıştı yeğenime baya hafifledi demişti, benim kızım daha diş ağrısı çekmeye başlaması ama ben de kullanacağım bunu
KardelenYB Epifenomen-gkc bu top nasıl idare edecekler ki ağızlarında hemen eriyor mu yutmuyorlar mı ? Benim kızımda 5 aylık 2. Dişi çok zorladı calpol de vermek istemiyorum bende sizin gibiyim suan jel de etki etmiyor toz da şaşırdım vallahi çok acı cekıyor yavrum. Sariduru
Krsmngl Sariduru bir kür vardı adı şifalı kür . Zeytin yağına taze soğnın beyaz kısmını doğrayın 2 saat bız dolabında bekletin damağına sürün. Ben bugun yaptım rahat yemek yedi
Nazlberenn 7 Ay 10 günlük kizim geceleri hiç uyanmazdi 2 gündür uyanıyor. Gündüzleri de aşırı huysuz. Bende merak ediyorum dis mi diye ama calpol vermedim
ryhnz oğlum 7 ay 23 günlük ve bugün sabah diş patlamış çok şaşırdım. hiçbir fark görememiştim ama zaten gece uykuları iyi değildi ondan farketmedim heralde.
emine_meryem63 benim kızım da 3 ay 16 günlük dis çıkarıcak çok huysuz ve gece uyanırsa kucağıma alıp once dış etlerini biberon başlığıyla sürtüp kasıyorum sonra da emziriyorum uyuyor tekrar anne.kucagi sakinleştiriyor 😇😊
Epifenomen-gkc KardelenYB kuzum patlayan şeker gibiymiş eriyormuş sanırım hemen büyük bir şey değilmiş
Epifenomen-gkc KardelenYB ya ben bunu doktorumuza sordum içeriği tamamen bitkisel +4 ay sonrası kullanabilirsiniz eğer ağrı çekerse demişti. İstersen sen de doktorunuza bi danış
KardelenYB Epifenomen-gkc ya öyle mi tamam o zaman teşekkür ederim sorayım carsamba Günü muayene de 😍