Derin34_ 2 aylık bebeğim var afadersiniz kakasında hep böyle susam tanecikleri oluyor ve sıvı oluyor neden acaba.doktora götürğcem iki gün sonra ama merak ediyorum nerdeyse doğduğundan beri hep öyle oluyır kakası
defnesmoms Derin34_ taneli olması iyi beslendiği anlamına geliyor telaşlanmayın yani doktor bna öyle demişti mukuslu olmasının birkaç sebebi olabilir ama gazdan üşütmeden alerjik
biryavuzkusu Derin34_ mukus böyle balgam gibi oluyor. Sulu olması anne sütünden ve beyaz tanecikler sindirilemeyen yağlarmış
Dorukcumunannesi Derin34_ alerjik bebek muhtemelen. Biz 6 ayligiz dogdugu gunden beri mukuslu kakasi alerjik bunyeli olldugu tespit edildi
Derin34_ Dorukcumunannesi mukusu nasul ayırt edebiliyoruz susam tanecikli olması mukus olmuyor mu kafam karıştı
Dorukcumunannesi Derin34_ susam taneleri dediginiz olay icin sutu yarayan kisiler icin oyle diyolar,mukus denen sey balgam gibi sünüyor olmasi afedersiniz burun sümügu gibi yapiskan olmasi mukus anlamina geliyor
Derin34_ İlk bebek olunca tecrübesizlikten pek bşşi bilmiyorum.çok gazlı bir bebek zaten hep ağlak mızmız modunda.saat 5 olmuş bu saate kdr toplam 1,5 saat uyudu napıcam bilmiyorum gündüz uykumuz yok denecek kdr az
lalelikiz Derin34_ aynisini yasiyorum suan 51 gunluguz dogdugundan beri boyle hala doktor doktor gezip nedenini ariyorum. Bugun ilk dega mukuslu kaka yapti inek sutu alerjisinden supheleniyorum
Derin34_ Dorukcumunannesi yok öyle değil.mukus değil o zmn ben hep mukus zsnnediyodum susam tanelerini 😅 Teşekkür ederim peki uykusu için önerebilcdğiniz birşey varmı🙄
Derin34_ Dorukcumunannesi geceleri uyuyor emmek için uyanıyor. Ama gündüzleri ne yaparsam yapayım uyutamıyorum. Uyur gibi oluyo tekrar açıyor gözleri napıcam bilmşyorum