mycutebaby Merhaba kızlar rotavirüsün ilk dozunu geçen ay vurdurduk ikinci doz 2 ila 4 ay içindemi vuruluyor acaba vurduran varmı
Atamom16 mycutebaby ilk dozu kaç aylıkken oldu rota virüs aşısı 2.ay ilk doz 4. ay ikinci doz ya da 3. Ay ilk doz 5. Ay ikici doz olarak planlanıyor genel olarak
Atamom16 mycutebaby 2. Dozu 5. Ayında olacak o zaman benim oğlumda ilk dozu 3. Ayda oldu önümüzdeki ay 2. Dozu olacak şuan 4 aylık
momofemir mycutebaby onun bir cizelgesi var. rotarix yada rotateq hangisini yPtircaksaniz ona gore seciyorsunuz. Mesela rotarix 2 doz. ya 2-4 yada 3-5. Aylarda yapiliyor
mycutebaby Atamom16 anladım teşekkürler arada ki aşılarla sanırım denk gelmesin diye böyle oluyor sanırım
Atamom16 mycutebaby doktorumuz 3. Ve 5. Ayda aşı olmadığı daha rahat olur diye böyle planlıyoruz demişti bana ama doktordan doktora değişiyor bu durum
Dyeaydin 3 ve 5. Aylarda yaptırdık çünki o aylarda rutin aşıları olmadığı için dr o ayları tercih etti ağır gelmesin diye
Linam3_ kezibanuan 235 TL tek dozu isterseniz 3 Doz isterseniz 2 doz yapıyorlar biz 3 doz olanı yaptırıyoruz 705 TL. 😕😂