Sevdamavi Kızlar bir gün iyiysem iki gün kötü hissediyorum terleme üşüme halsizlik gibi etkiler oluyor .24 günüm normal mi kırk cıkınca geçiyor mu
elifhanimm Sevdamavi 40 tan sonra geçen d evar benim 2 . Ayın sonunda geçmişti ancak toparlamıştım. Zor doğum meme reddi vs yalnızlık kendime ancak gelmiştim
Morfrenk Sevdamavi sen psikolojini iyi tutta, vücut mecburen bebeğe uyum sağlarken toparlıyor Allahın izniyle. Bedenin eski haline dönmeye çalışıyor bu da yorucu bir süreç.
pandemibebegi Halsizlik geçer de terleme pek geçmiyor ya . Dört ay oldu doğum yapalı hala geceleri şımşırık oluyorum terden.
bambambebem pandemibebegi off 3 bitti benim ter de devam hala çok sinir bozucu 😒 hamilelikte de en çok zorlandıgım şey terlemeydi şimdi daha da fazla oldu😒
pandemibebegi bambambebem Valla bi arkadaşımın bir yaşına yaklaştı bebeği ben hala terliyorum emzirmediğim halde dedi 😩
bambambebem pandemibebegi offf çok saçma ya niye ki🙄 anne olmak zor zanaat doğım yapıyorsun ama vücut toparlanmıyor bir türlü baksana