Nicemother Ya kızlar Allah rızası için biri bana söylesin sizin çocuklarınız da sürekli ağlama sürekli dediğinde yaptırma ve sürekli inat etme durumu var mı? Ne olur bana yalnız olmadığımı söyleyin kafayı sıyıracağım artık nefes alamıyorum gibi geliyor 😔😔😔😔
zakdeniss Nicemother bizde aynı durumdayız canım. Hatta bir ara kendisine vuruyordu 😑 Üstüne birde azı dişleri patlatıyoruz.. 🤯
jap Nicemother olmamı var tabi 😂 tavsiyem suyuna gidin, inatlaşmayın. Ağlamasına, sinirini atmasına izin verin kendine zarar vermediği sürece engel olmamaya çalışın
Nicemother zakdeniss off off akşam 6 da büyük tuvaletini yaptı bezine bu saat oldu hala daha değiştirtmedi. Artık burnum iflas etti koku alamıyorum 😔
Cenan Terrible two diyorlar ona korkunç 2 yaş🙈 yeğenimden biliyorum ayağının üstüne çorabı koyup bu çorabi niye giyemiyorum diye saatlerce ağladığını biliyorum. Açıklama yapıp öyle olmaz dememize rağmen. Allah kolaylık versin. Var yani.
Pinardgn-22 Cenan daha 2 yaş olmadık 20 aylığız bakıp görcez ama her istediğini yaptırma özelliğimiz ortaya çıktı sinirlenmeler vs
Nicemother Cenan bizde durum aynı portakal getirdim (mama der ona) önünde durduğu halde mama diye ağlıyor 😔😔😔😔
Egeberil Nicemother kızım 27 aylık aksama kadar istemiyoeum hayır yapma yapmıycam yemiycem olmaz tüm olumsuzlukları kızımda 🤔
zakdeniss Nicemother ben dedene gidicez dayın bekliyor gibi şeyler söylerek açmaya çalışıyorum. Bazen babasıyla konuşmadan açtırmıyo ya da babası gelecek açacak vs vs .. 😬 Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏼
HanDerin Nicemother 25 aylığız kafayı yemek üzereyim kardeş yalnız değilsin sürekli ağlama isyan yemicem yapmıcam