[silindi] Elifhifa Suanlik ses etmiyor kabulleniyor gibi 😂 Telefonda eski videolarını izleyincede buraya gidelim mi diyor 🤦♀️
Elifhifa [silindi] aa biz onları geçtik. Şimdi buraya gitmiştik dimi şöyle böyle olmuştu diye anlatma kısmındayız 😅
Elifhifa MotherQueen yorumları okursanız güzel bilgiler var belki işe yarar. Can sıkıcı bir durum günde kaç defa duyuyorum aynı soruyu bilmiyorum. Şu seda sayanın oynadığı pırlanta reklamları çıkıncada ister misin anne sana alsın mı baba diyo 😭
Elifhifa Yorgunanne07 ooo büyüdükçe akıllanır diyodu ananesi babannesi gözüm korktu 😂 büyüdükçe daha antik kuntik huylar çıkarıyo kızım zaten 😅
Pamuk_seker Elifhifa hayat başari ve eğitim evde baslar pedegog Ayşe oy o kitapta okumuştum 😇genel bilgiler var icinde amazondan cok uygun fiyata almistim 😇
Yorgunanne07 Elifhifa inan ilk torun coknsimartildi şimdi babanne dede gordumu asla sözümü dinlemio dediğini yapasıya susmaz on kere der.olmadi ağlar çok sınır edio beni 😭
Asel8 Elifhifa benim kızımda öyleydi her istediğimizi alamayız kızım pahalıdır diye diye şimdi bişey görse tvde anne bu çok pahalı mıdır alabilir miyiz der baştan nasıl giderse öyle alışıyor muş gerçekten
MayneymisAltintop Elifhifa Çünkü sürekli bir şeyler istiyor izlediği şeylerden diyorsunuz haliyle sürekli izlediği yargısı çıkıyor yazdıklarınızdn. Ben mükemmelim çocuğuma TV izlemiyorum demedim. Ama siz ne dediğinizi pek bilmiyorsunuz anlaşılan.
Elifhifa MayneymisAltintop sürekli bir şeyler istiyor dan sürekli tv izliyor çıkarmanız. Art niyette dünya markası olabilir misiniz acaba 😭
Gns- Aselyaa pedagoglar çocuklara paramız yok ya da olunca alıcaz gibi cümleler kurulmasını uygun bulmuyor.