Kızlar bebegim 27 günlük evimiz çok sıcak degil ama sıcak. Bebegim ayakları çok soğuktu altına işemişti bez sızdırmış oda üşütmüş onu 3 Kat uzun kollu alt üc kat üst giydirttirdi. Patik şapka vs bide simdi uyuttum üstüne kalın battaniye örttürdü eşim annesine düşkün bişey desem çok kötü kavga çıkıcak zaten lohusayım ikisini birden kovucam evden az kaldi. Cocuk zatürre olcak terlicek diyorum çok soguk tu bacakları annecim diyor. Kayınvalidem beni sever ama bebegi annesiymiş gibi gördügü ve herrrrr şeye karıştığı için bebek dogdugundan beri sinir oluyorum. 40ı çıkınca gidicek allahtan. Ay napiyim ya valla agliycam simdi. Bebegi yıkarız anne kirliler hangileri derim(hemen o giyindirmeye giriştiği için) sen bi dur karışma der. Sanki o dogurmuş bende ablasıyım bebegin. Damlalarını kafasına göre verir saatlerini değiştirir. Emzigi pekmeze batırır. Gazı var derim yok ne gazı der. Karnı aç derim karnı aç degil karnı agrıyo der. Bişey desem eşimle boşanmam lazım valla. Böyle kızıyorum sonrada benim için burda bana yardım ediyo zaten 10 güne gidicek ben yapıcam sefa süriyim diyorum üzülüyorum sabahlara kadar o bakıyor sen uyu aman dinlen diyor. Bana akıl lazım acil