Leventin_annesi 3 aylık bebeğim bugün kontrole gitti 5700 kilosu ve aynı 3 aylık bir bebek daha gelmişti prematür doğmuş ama kilosu 6300 dü kendimi çok suçlu görüyorum
Anne80 Leventin_annesi olabilir siz doğum kilonuza bakın her birey farklıdır meme artı mamadir belki onlar
Sb123sb Leventin_annesi benim bebeğimde 3715 doğdu bir ay kontrolünde 3800 çıktı karnıda doyuyor ama yava kilo alıyor demek ki bende takmamaya çalışıyorum bebeğime odaklanıyorum ağlamıyor bez sayısıda güzel
Momkids Leventin_annesi niye suçlu görüyosun öyle saçma şey mi olur ya😂 tüm yaşıtlarınla aynı kiloda mısın sen? Öyle birşey mümkün değil herkesin yapısı farklıdır sadece sağlıklı olsun diye dua et yavrun
Pamuk_seker Leventin_annesi su bebek kiyaslama kilolu olunca en iyi anne rollerini birakin suan bu sekilde düşündüğün icin evet suclusun herkes kendi bebeğinden sorumludur bebegini kilosu iyi daha 3 aylik bir bebek et yigini mi olsun hareket edemez takmayın su kilo isini kafaniza kilolu olur Allah korusun sagligi yerinde olmaz keske zayif olsada iyi olsa dersiniz yapmayın Allah askina
Anne80 Leventin_annesi 3.ayımızda bizde 6 kiloymuşuz cok fark yok yanı aramızda 3310 doğmustu kızım ayda 800 gram alms daha ne olsn canım
Zhranne Benim kızımda 17 günlük 3300 doğdu 15 gün sonunda 3660 oldu doktor doymuyorsa mama takviyesi yapabilirsiniz dedi ama ben mama vermek istemiyorum.
Leventin_annesi Pamuk_seker iyi anne rolleri derken sen rol mu yapıyorsun yoksa başkasını kiyasliyosun benim çocuğum kolik bir bebek ve herşeyin en pahalısı ona yapmaya çalışıyorum bu iyi anne rolümü oluyor ciğerime nasıl rol yapabilirim sence
Leventin_annesi Leventin_annesi yumurtasının teki yoktur doktorumuz ko almasını önerdi ameliayat için anestesizi için toplu olması lazım dedi elinden geldigi kadar emzir ve kilo aliimina bak dedi bu sucmu
Pamuk_seker Leventin_annesi olaylari yanlış vurgulama bastan oku istersen kilolu bebegi olanlar iyi anne olmuyor ooo aferim denilmiyor suan bebeginizi bir baskasiyla kiyaslama yaparak bosuna üzülmüşsünuz ayrica bebeginizin kilosu iyi her bebek gelişimi farklıdır Pahali alıyorum en iyisini alıyorum bu konulara girmeye gerek yok ucuz alan kötü anne olmuyor her Çocuk kendine özelse her annede kendine özel kiloyu takmayin boşuna diyorum
Anne80 Leventin_annesi daha sık emzir 2 saatte bir bekleme ben oyle oyle aldırdım kiloyu gündüz ne zaman isterse emzirdim gece uyandıkca
Pamuk_seker Leventin_annesi suc diyen oldumu hayir sadece prematüre doğan kilosu benimkinden iyi kendimi suçluyorum demeniz kiyaslamaya girer masallah der gecersiniz ayrica bunuda basta belirtebilirdiniz kimse bilmez sonuçta bu durumu Iyi anne rolünü yanlis anlıyorsunuz disardaki anneler cocuklari kilolu diye iyi anne olmuyor demek istediğim bu
Leventin_annesi Anne80 çok tskr edrm iyi yorumun için Allah razı olsun siz değerli anneler iyi ki varsinizzz
Celiko Ahh canım bizde de o dertten muzdaribiz zaten benim karnimdaykende kilo almıyordu doğdu ilk aylar çok güzel kilo aldı son iki aydır sütüm azaldı mama takviyesi yapıyoruz yaramıyor mamalar tam 4! aylık olduk ama hâlâ 5150 gram çok üzülüyorum bende 😏