41esra MotherQueen evet maselef çok benim eşimde evimizde büyük akvaryum var onun içine atalım diyor fiyatı duydukça 😂aynı mantık diyor ondada su var o da camın içinde diyor 🤣
Mom088 Ezeltos15 bebeğim 2.5 aylıkken götürdüm genel anlamda suyu çok sevdiği için çok mutlu oldu. Onu öyle görmeye değerdi. Bidaha götüremedim malum pandemi ama yakın zamanda yine götüreceğim
Aysenur- Ezeltos15 biz Ankarada oturuyoruz ve geçen cumartesi götürdük.. çokk memnun kaldık. 170 liraydı tek seans.. 4 seans olursa 500₺ biraz tuzlu.. ama benim kızımın uyku düzeni sıkıntılı.. 2 gün geçti üzerinden sadece gittiğimiz gün çok güzel uyudu 🙈 30 dk suda kaldı ilk sefer olduğu için kas krampları oluyormuş daha uzun kaldığında.. 20 dakikada masaj yaptı bebek hemşiresi..
Tulinakrep Ezeltos15 kızım ilk doğduğunda çok istedik eşimle ama bi türlü kısmet olmadı sonrada virüs çıktı kaldı öyle 🤷♀️
Woody Ezeltos15 ece swimava havuz alın. Hem pandemi riski yok, hem haftada 2 3 girer. Çok rahatlıyorlar
41esra Woody ayyy ben baktım sa 1000 lira çok çok pahalı gerçi 10 kere götürsen aynı para ama birden verince çok gözüküyor insanın gözüne 🤪
Ezeltos15 41esra sakıncası yoksa bebeğiniz burda kaç kilo ydı bizim bebek piramature doğdu da 2 aylık 4.500 olduk yeni Bu arada Allah bağışlasın çok tatlı bebeğiniz 🥰❤️
41esra Ezeltos15 teşekkür ederiz 😍 3-800 4 kilo arasıydı sanırım tam hatırlamıyorum canım 3.180 gram doğmuştu maşallah sizinkinin iyi zaten o aylarda aylık 500 gr alınması bekleniyor
Woody 41esra 2.elde çok oluyordu ben aldıgımda. Sıfır alsanıx da satarsınız. Yarı parası çıkar. Havuza girdiği gün mışıl mışıl uyuyordu kıxım. Haftads 2 3 kez girdiriyordum. Gazı da olmuyordu
[silindi] Ezeltos15 Allah’tan bizim ev eski. Banyosunda da küvet var jakuzi gibi 😂😂ev sahibi zamanında paraya kıymış. E bebekten Bi boyunluk aldık haftada bir doldurup atıyoruz içine. Bunun kadar rahat edemese de işimizi görüyor.
Deletedmom5284 41esra İstanbul canım burada da öyleymiş de yine de cesaret edemedim bakalım inşallah götürürüm yaşına girmeden 😘😘😘💐
nazatamina Trendyoldan noyun simidi aldim dolduruyorum kuveti sobayida yakiyorum her banyomuz spa o mutlu ben miutlu paramizds cebimizde🥰