CananK Merhaba kızlar, oğlum 6 aylık. Önümüzdeki ay Pendik Medicalpark hastanesinde çocuk cerrahi bölümünde sünnetini yaptırmayı düşünüyorum. Gidip ön bilgi aldığımda bana söylenen şunlar. Bebeğiniz 3aydan büyük olduğu için genel anestezi yapacağız??? Lokal olmazmış!! Bir de karnı 5 saat aç olacakmış. Benim bebeğim memeye çok düşkün. Bu nasıl olacak bilmiyorum. Neden 5 saat. İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi.
Sehererkul CananK merhaba benim bildigim 6 aydan buyuk bebeklere genel yapiliyo 3 ay cok kucuk bende 2 aylikken yaptirdim lokal oldu bence baska bi hastaneylede konusun hem 5 saat cocugu nasil ac birakabilirsiniz aglar cok huysuzlanir
deleted2310 CananK Mayıs ayında 6 aylık olacak bende yaptıracağım her hastane mi bu şekilde yapıyor acaba 🤦🏼♀️
Erselinannesi CananK bende genel yaptırdım hareketlendi gi için siz olmayacağı için yanında sürekli ağlar durdurmak. Zor olur diye genel diyorlar ki bence haklılar düşünsenize yabancı biri kolundan biri ayağından tutuyor ürkütücü yani ve evet aç olması gerekiyor dayaniyorlar mrk etmeyin bende demiştim dayanamaz diye de dayandı hatta hazırlayın kendinizi sünnet biter bitmez çıkarınca da emziremiyorsunuz
fatima CananK az önce bilgi aldım aç kalacak vs şeyler söylenmedi 3, buçuk aylık bizimkide. 5 saat aç durur mu bebek ya
NrYlmzTsr Evet 6 aylikdan sonra genel anestesi yapiliyor. Ben de medical park fatih de yaptirdim 5 ay 22 gunluktu,local oldu. doktor biraz daha gec gelseniz yapmazdim, olursada genel olurdu demisti.
BiciNanaMusi CananK benim oglum 2 ay 25 günlük tu devlet hastanesinde sünnet olduk lokal yaptılar ve neredeyse 8 yaşındaki çocuklara bile lokal uygulandı
Kuzumbenim CananK Benim oğlum 5 aylik sünnet oldu. Lokal anestezi yapıldı. Hastaneler sacmaliyor bazen cidden
NrYlmzTsr fatima iste o genel olacagi icin ac kalmasi gerekiyor. Sizin ki local, o yuzden ac kalmaz. Ben sutumu sagip iceriye vermistim, cikincada hemen emzirmistim.
Deletedmom115 CananK anesteziyi kolay atması için aç kalması gerekiyor benimde oğlum uzun süre aç kalmıştı maalesef
Mrs_yildirim CananK Biz 2 Ay 1 Günlüğüz Bu Sabah Sünnet Olduk , Lokal Anesteziyle Oldu Ve Şuana Kadar Bir Sıkıntı Olmadı Herşey Yolunda Çok Şükür , Sünnet Olmaya Gelenlerden edindiğim Bilgiye Göre 1 Yaş Üstü Genel Anestezi Oluyormuş 1 Yaş Altı Lokal ..
Sedaras CananK benim oğlum 6.5 aylık yeni sünnet yaptırdık dikişliyi tercih etmedik klipsli yaptırdık hem lokal anestezi oldu hemde hemen iyileşti tavsiyem klipsli yaptırın aç kalma ağrı enfeksiyon riski yok sanırım sizinki dikişli olacak 6 aylık bebek için sonrası bakım çok zor olur
NrYlmzTsr fatima 😀 ben local yaptirdim, 5 saat ac kalmadi benim oglum. Genel yaptiracak olanlarin mecbur 5 saat ac kalicak, hep oyle oluyor, cabuk geciyormus zaten zaman, anlamazlar ins :)