Kibos Kızlar oğlumun lenfosit değeri yüksek çıktı (75%) bu durumla karşılaşan oldu mu Yarına randevu aldım yinede sormak istedim ne dedi doktorlar
Nrnfth Kibos Kiziminda 60 cikti daha öncede 63 cikmisti doktorumuz bisey demedi degerleri normal dedi sanirim enfeksiyon durumunda da olabiliyo nötrofilde düsük cikiyo ama bi sorun görmedi doktor
Mavisim Nrnfth ya meraba aynen bugün kızımın nötrofil 20 lenfosit 70 çıktı siz ne yaptınız birdaha götürdünüzmü doktor önemli değil dedi
sarpinko bizimde yuksek cikmisti kol bacak ve poposunda kirmizi noktalar olusmustu.hatta el ayak agiz hastaligi sandik ama degilmis.enfeksiyon kaynakli bisey dedi doktor.hic bi ilac vs bisi vermedi kendiliginden gecti bi dahada tahlil yaptrmadim
MeteNaz sarpinko kırmızı noktalar deri altımı deri üstümüydü acaba benimde oğlumun bacağında çıktı da
sarpinko MeteNaz deri ustu canim popo kollar ve bacaklarda.seyrek seyrek mesela bi bacakta 10-15tane.ama zamanla kndilgnden gecti
srpgnr Mavisim benim kızımda da aynı sonuçlar çıktı yeniden test yaptırdınız mı bende çok endişelendim
Mavisim srpgnr hiç daha test yapmadık bi sorun yok çocugumda ama bu testten iki gün sonra grip oldu zaten doktor viral bi enfeksiyon geçiriyordur dedi 2 gün sonra hasta olunca anladım bu arada ozaman 3 4 doktora testlerini attım sorun yok mutlak değer önemli demişlerdi içinizi ferah tutun sıkıntı yok🤗