Busrminel Alpaslaninannesii ergopouch uyku tulumu aldım çok rahat 1 tog içine zıbın giydiriyorum sonra tulumu yetiyor oda sıcaklığı 24 derece
Alpitom Alpaslaninannesii 2,8 tog 25-26 derece oda. Ben biraz sıcak tutuyorum sanırım. Üşütmekte korkuyorum çünkü
Minikpandailay Alpaslaninannesii gece bak ensesinden doğru terliyor mu diue ama 20 derecede sanmam terlicegini 3 togla biraz kalın ama üstüne birşey ortmeyin o zaman terler
mylittlesunshine Arkadaşlar 1.5 tog oda sıcaklığı da 22 derece içine sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum ama emin değilim üşüyor gibi geliyor, sizce?
edsn1 Alpitom 2.8 tog 25-26 derece mi ay günah yapmayın yazık çocuğunuza annelik içgüdüsüyle üşür diye düşünüyorsunuz ama mahvolur çocuk ya
drn5410 Alpitom 1.7 tog 22 23 derece bazen 24 25 olduğu zaman terliyor..sizin yaptığınız şekilde terleyip terinin kuruyup hasta olma ihtimali daha yüksek 25 26 dereceye 1.7 tog bile fazla geliyor 😬
drn5410 Alpaslaninannesii 1.7 tog 22 23 derece içinde çok ince pamuk alt üst pijama takımı oluyor genelde sabaha karşı ısı düştüğü oda sabit kalmadığı için