Cagla Ahsen123 yetmez bence cnm ben 90ml veriyodum 20 gunlukken. Daha ilk hafta bile doktor minimum 60 ml olmasi lazim demişti.
Deletedmom123 Ahsen123 Kızım 38 günlük 60-80 cc arası içiyor. Gündüz iki saati bulmuyor 1 -1 buçuk saat uyuduğu oluyor. Gece 2-3 saat arası uyuyor. Beslenmesi de bu saat aralıklarında
Deletedmom123 Ahsen123 Emziriyorum, dışarı çıktığımızda biberonla sağıp veriyorum . Bi de göğüs uçlarım çok acıyor gün içinde bir iki kere sağıp biberonla veriyorum 60-80 cc arası içiyor . Benim kızım da çok kusuyor. Sağlık ocağındaki hemşire Normal çıkarması beslendiğini gösterir demişti.
giz Ahsen123 birde kusmasi ne sekilde oda onemli reflu denilen birsey var simdi.. agizdan burundan mi geliyor yoksa az cokelek seklinde gibi mi kusuyor ?
Haticeisik Deletedmom123 biberonla verdiginiz de sizi reddettigi oluyo mu haftanin bi günü kursum var 4-5 saat mecbur sütümü sagmam gerek biberona alışıp beni emmiyi birakir diye korkuyorum sizden fikir almak istedim
Ahsen123 Melek21 bende süt war emmio cnm iki çekio dilşyle itip geri istiyor delirerek gazdan mı acab
Melek21 Ahsen123 olabilir canım gazını al olmadı gaz damlası al Gaz çok zor bi durum onların canı ne kadardır sonuçta Canım bana dua edin sütüm çoğalsın oğlumu besleyeyim çok istiyorum bende
aylin48 33 haftada ikizleri Doğum yapmış prematüre annesi olarak çok sıkı doktor kontrolünde ilerledik.Şuan 7.5 aylığız. 😊 15günlükken 45cc verdiğimizi hatırlıyorum. Dr gazı çıkmazsa , süt fazla gelirse kusar demişti. Bence alışını kontrol edin yavaş yavaş arttırın.
Ahsen123 Melek21 iki gaz ilacı aldm yok işlmio inş cnm inş çoğlr helva komposto bol su anason rezene içcnm inş ii gelir
seldaselda28 Ahsen123 bebeg8m kuvozde kaldo 8 gun doktor 60 ccye cikardik mamasini demisti bu güzel bir şeymiş.Tabi 3 saatte bir veriyorlardi kuvozde.Az iciyorsa kusmamasi icin az az sık sık besleyin.
Mervekaraalp Ahsen123 Doktorumuzdan aldığımız bilgilere göre, bebekler bebeğin kilosuna bağlı olarak her 3 saatte bebeğin kilosunun 56’da 1’i kadar ml süt içmeli. kg / 56 = x mL Anne Sütü Örnek olarak 4200 gr’lık bir bebek, aşağıdaki hesaba göre her 3 saatte bir 75 mL süt içmelidir. 4200 / 56 = 75 mL Anne sütü almalıdır Şu sayfadan alıntı: http://parazingunlugu.com/2016/01/bebekler-gunde-kac-ml-cc-anne-sutu-icmeli-bebek-bakim-bilgileri-2/