Flashtv Allah bağışlarsa 11 aylık oğlum var, 3-4 gündür tepe üstü duruyor yapmanı istemiyorum diyip pozisyonunu bozsamda yine bildiğini okuyor küçük adam. Bunun nedenini bilen annemiz varmıdır acaba 🌸
Derin_10 Flashtv Denge kurmak icin onu yapio cnm 2 hafta sonrada ayaga kalkar Biz adini köprü koymustuk köprü yap kızım diyodum hemen yapiyo😊
Birmartannesi Flashtv Balkizlarim demek ki hepsi yapıyor bizde yaptık geçti gitti 1 yasinda su an 11 aylıkken öyleydi gerçekten de
Balkizlarim Flashtv 2 kızımda yaptı sorun yasamadim ama boynuna falan o ara dikkat edin ters tepki vermesin bide 14 aylık gecti biraz ama büyük kızım 5 yaşında olucak öyle takla atıyor 😍
Flashtv Balkizlarim Acaba ayakta durmaya mı çalışıyor diye de düşünmedim değil. Bu hareketi yaptıktan ne kadar süre sonra yürüdü peki hatırlıyormusun
Balkizlarim Flashtv 3 hafta sonra yürüdü yani kendini dikleştirmeye de çalışıyor olabilir benim yürüdü bıraktı 🌸
Zalimsin 2 yaşında kızım daha yapıyor takla atmaya çalışıyor bazen kendisi takla atıyor çoğu zaman ben yardım ediyorum takla atmasına bazen de öylece duruyo 😁
PembePelikan Flashtv oğlum 17 aylık 1 yaşından beri yapıyor. Öyle tatlı ki birçok fotoğrafı var bu şekilde. Gidip poposuna vuruyorum sonra ısırıyorum 😅
Flashtv jap Öylemii, peki dengede durmak için yaptığını düşünüyormusunuz sizde tabi şuan için değil ilk zamanlar için soruyorum