Momcnssss Bebeğim 4 aylık biberon almıyor acaba hazır mamaya az bişey şeker karıştırsam içer mi alır mı? Deneyen tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi
Deletedmom_52 Momcnssss hazır mamanın içinde gerekli olan besinler var zaten. Lütfen siz bişey katmayın özellikle şeker katmak neden geldi aklınıza merak ettim doğrusu?
AgentMom Momcnssss 4 aylık bebeğe şeker ve şeker türevi verilmez. Mamanın kendini sevmemeşitir başka mama deneyin.
Ebruuuuuu Momcnssss Hazır mamalar genelde tatlı oluyor zaten, şeker bizler için bile zararlı. Lütfen koymayın
durucinar Mamalar kendinden tatlı zaten Bebelac Gold kullanıyoum ama az tatlı aynı şekilde Aptamil hepsinden tatlı. Şahsen önermem içine birşey konulup tüketilmesine besin değerini oldurursunuz mamanin
Mariposaa Momcnssss hazır mamaların kendince bir tadı var zaten extra eklemeyin. Mamayı sevmediyse değiştirin
Momcnssss Minikpandailay her biberonu denedim. Avent lansinoh we baby almadı. Mama da aptamil hipp sma denedim almıyor hiçbirini aç olduğu halde
Minikpandailay Momcnssss Bebelac Gold deneyin diğer mamalardam daha tatlı bı tadı var. Çoğu bebek seviyor. Avent natural Pp denedinizmi
Minikpandailay Momcnssss kaşık şeklinde olanlar var adını hatırlayamadım. Kaşık mamalar için kullanılıyor ise yarar mı bilmem ama … Bilemedim ki Allah yardımcınız olsun
Esrans Momcnssss Mama ztn şekerli rafine şeker zararlı bebeğin böbreklerini yorar ben keçiboynuzu özü damlatıyorum ama hazır mamaya hiç damlatmadım
Ademciginannesi Momcnssss benim bebeğim de mama almıyor doktorumuz pekmez bir çay kaşığı koyup ver dedi ya da vanilya damlası varmış sanırım ben pekmez koydum onu da yemedi 🤦
Tatlican Momcnssss benim kizim normalde mama yerken birden reddetmeye hicbirsekilde yememye başladı drmuz yarım cay kasıgı şeker yada cay kaşıgı ucuyla vanilya koymamızi soyeldi biraz faydasini gorduk yemeye baslayinca hicbirsey koymadan verdik tekrar