Gamze-S Kızlar oğlum 7,5 aylık grip oldu doktora götürdüm bugün ama yavrum burnu tıkanıyo akıyo uyuyamıyo emmiyo bile burnuna da dokundurmuyo rahat uyuması için ne yapabilirim ? Tecrübeli anneler yazarsanız çok sevinirim
Yenidennn Gamze-S şırınga yardımı ile temizleyin. Şırıngayi sıkıp ters çevirin çocuğu bu şekilde bi nebze açılacaktır. Yaptırmıyor ama böyle olmasa da raht edemeyecek
AgentMom Gamze-S soğan üzerine karanfil batırın odaya başucuna koyun. Serum fizyolojik sıkın bol bol. Yoksa az tuzlu su yapıp burnu açmaya çalışın. Geçmiş olsun bu arada
ugursuzsafiye Gamze-S aynen canim youtube da var videosu siringayla sIk ben dogdugundan beri oyle yapiyorum gecede bas ucuna sogan koy ise yariyor gecmis olsun💘
Yenidennn Gamze-S tabi ki isterseniz normal fizyolojik sıkıp çekim aleti ile çekebilirsiniz yada daha kolay olsun derseniz serum şeklinde şırınga ile çekilip burna sıkıyorsun sonra çocuğu ters ceviriyosun akıyo burnu öylede yapabilirsiniz, youtebeden bakın bi.
Gamze-S Yenidennn aslında burnu tıkanınca arada burun aspiratörü ile çekiyodum ama şuan burnuna elimi bile yaklaştıramıyorum artık bağıra çağıra yapıcaz napalım çok teşekkür ederim🙏
AgentMom Gamze-S en etkilisi , birde varsa evde lavanta yağını kaynamış suya damlatıp burnuna doğru hafif tutabilirsiniz. Ama direk buhar çocuğa temas etmesin yanabilir. Ya da yakasına azıcık damlatın