Filuk6161 Selam kızlar. bebişlerimde kolik var birinde reflude var önce hipp combiotikle başladık mamaya şimdi aptamil kullanıyoruz mamadan sonrada ağlıyorlar mamayı mı değiştirsem ???
Tostosannesi Filuk6161 keşke hippe devam etseydiniz probiyotik içeriği fazla olduğu için sindirimi daha kolay belki Aptamile geçtiğiniz için yapıyodur bizim doktorumuz sindirimi iyiyse kusması huysuzlugu yoksa mama değiştirmeyin kalori olarak hepsi aynı demişti
Melin123 Filuk6161 bende hip kullaniyorum ama ne yazik ki cok hizli aciktiriyor Doyurucu bir mama istiyorum similac denicem bende
Tugbahosoglu Filuk6161 Ben SMA kullanıyorum anne sütüne en yakın mama oymuş doktorum demişti.. hipp bizde çok gaz yapmıştı ben memnunum smadan öneririm
Mualdu06 Tostosannesi bende bebelac kullanıyorum bebeğim mamadan sonra ağlıo acaba gaz yapıo olabilir mi gaz sıkıntısı çok yaşıyoruz zten de mamayı değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi marka kullansam bilemiyorum
Tostosannesi Mualdu06 biz başından beri hipp organik combiotik kullanıyoruz bugüne kadar hiç gaz sorunu yaşamadık çok araştırdım ben her bebekte farklı olabilir belki ama bi deneyin isterseniz
Nseda Mualdu06 bebelac da kullanmıştık normal 1 numara o da çok rahatsız etti bebeklerimi ve merağımdan tadına bakmıştım gerçekten tadı çok kötü diğer mamalara göre metal tadı bırakıyor ağızda
Nseda Ben de ikizlerime aptamil 1 kullandım çok gaz yaptı . bebeğimin birinde reflü aynı zaman da gazda vardı Anti reflü mama kullandım doktor tavsiyesiyle reflüsüne ve gazına çok iyi geldi