hulyaaa-123 Bebeğim 4 aylık 2 aydık az kilo alıyor 1 ayda 400 gr gibi eğer birdahaki ay da az alırsa mamaya başlıycaz var mı bu durumu yaşayan
Anne80 hulyaaa-123 benm kızım da 5 aylık 4 ay 500 5.ay 400 gram aldı ama gecen ay 2 diş çıkarttı mamaya basla filn demedi kimse
Sinemisssss hulyaaa-123 ortalama dan az sınırda kilosu sen daha iyi bilirsin doktoruna bir sor bence hipp çok iyi geldi bize aklımda bulunsun
Aet hulyaaa-123 beşinci ayda 400 gram aldı oğlum doktor güzel dedi. Aç olduğunu düşünmüyorum aç bebek ağlar durduramazsınız o sebeple ben mamaya başlamayı düşünmedim emdikten sonra ağlıyor mu huzursuz mu eğrinin altında mi bunları doktorunuzla görüşüp ona göre karar verin
eylulnisa_20 500 aldı benim kızım hep zaten en az 500 alması gerekiyor, büyük ihtimalle mama desteği vermeniz gerekiyor
hulyaaa-123 Anne80 diş çıkartırken kilo vermesi normal bence bebekler huysuz oluyor ateşleniyor falan
Sinemisssss Benim kızım tam 3 aylık ilk aylar 800-800 alırken bu ay 600 aldı meme mama gidiyoruz doktor tam sınır dedi bu ay için ortalama kilosu olan bir bebekmiş . Sizin doktorunuz daha iyisini bilir ama kilo alımı gerçekten az olmuş mama mantıklı olur