Serengull_ Kızlar mochi pompa yi sütü çok olanlar mi almali benim süt um az elektrikli pompa var ama sagamiyorum bebeğim buna fırsat vermiyor pratik birşey istiyorum fakat süt um de baya az fikrinize ihtiyacım var
Semaertgrl Serengull_ canım ben kullandım ama tam anlamıyla bı sağım yapmıyor elimle sağdığım zaman bile daha çok süt geliyor
Fulyaalinmina Serengull_ boşuna alma strese girme canım emzirirken diğer göğsünden süt akiyorsa ise yarar ama başka türlü olmuyor. Benim göğsün büyük mesela vakum yapmıyor tek göğsüme yapıyor diğerinden süt çıkarmıyor boşuna alma
Serengull_ lilosbebek videosunu izledim kendiliğinden sagiyor diyor birde mesaj attım mochi nin sitesin e az olanda kullanabilir artiririr diyor. Ama herkeste sizin dediğiniz gibi diyor
lilosbebek Serengull_ ben emziremedim Bikaç gün onu kullandım az az geldi süt vakum yaptığı için tam bi sağım işlemi yapmıyor
Akcabeytas Sütü bol olan kullanıyor onu süt toplamak amaçlı, ilk başta bende aldanıp aldım ama bi işe yaramadı tabi sağım yapmadığı için tekrar elektrikli pompa almak zorunda kaldım
Serengull_ Akcabeytas elektrikli ile de olmuyor iki saatte bir bebek bana fırsat vermiyor Sürekli memede ve baya hareketli sen nasıl zaman bulup sagiyorsun
Akcabeytas Serengull_ bulamıyorum 🤷♀️ 4-5 kere anca sağabiliyorum o yüzden de azaldı emmiyorda, mama takviyesine başladık
zeynep_2020 Bende birini emerken diğerinden süt doplamak için kullandım ilk zamanlar bebek küçük olduğu için hepsini ememiyor süt doluyordu emmesede sağıyordum şimdi sağmıyor bebek büyüdüğü için hepsini emiyor yani ⅚ aylardan sonra sağamıyorsun 4 aya kadr bence
mltmkrkl Fulyaalinmina dediğin dogru süt fazla ise işe yarıyor demekki ben fayda gördüğüm için herkeste aynı sandım bebegim birini emerken digerinden akıyor o yüzden takıyorum çekiyo normal de de emmese de çekiyo
mltmkrkl Serengull_ ben lansinoh kullanıyorum bebegimin ötekini emmesi e gerek yok normalde de çekiyor sütü
Fulyaalinmina mltmkrkl ondan topliyordur canım kaç aylık bebeğin genelde 3-4 aydan sonra diğer göğüsten akma olayi bitiyor
Asilinannesiiiii mltmkrkl bopnoldugu için olabilir. Ben mesela çocuk emdikten sonra kalanı sağiyorum pek sagmiyor elimle sıkınca bile daha çok süt çıkıyor
mltmkrkl Asilinannesiiiii olabilir canım ben sabah yatak ıslaklığına uyandım sütüm akmış aldım pompayı 50 60 cc çektim rahatlamak için