Mirelkusveannesi Goktugmom_ bu gecede uçtu yatırdığımızın İki katına. Sözleşmeler yapıyor telekominikasyon firmalarıyla , o yüzden yükseliyor
Milasmom Mirelkusveannesi dente nolmus oyle🙊 zamaninda giren icin efsane bi yatirim olmus da ben gec kalmisim. Ama algo ya guveniyorum cok yükselişe gecicek.
metehanmom_ Milasmom 15 milyardan canım, para yatırmadan önce bir kaç gün takip etti eşim nasıl yükseliyor hangileri falan diye sonra yatırdı şimdi de sürekli takipteyiz mesela 318 den aldık bakıyoruz 330-340 oluyor satıyoruz karı alıyoruz sonra düşünce tekrar alıyoruz takip etmek önemli 😊
Omerinannesii Batimoms Merhaba söyledikleriniz mantıklı geldi. 6000 altcoine yatırdık ve 9000lerde şu an 1 ay oldu. Acaba onu çekip bittorente yatırıp sizin gibi yapsak daha mı mantıkli ? Ne kadar inmesini beklemeliyiz sizce
Powermoms Melisarelmoms esin chzden 10 bin kar ile cikti 1,5 hafta once . Simdi bittorentde ordaki paramiz payagi katlandi. Ama bu ay sonunda chz de bittorentde birden kar yapicak deniliyor
010719 Batimoms bu bittorent dediğiniz şeyi nasıl alacaz yemin ederim sıfır bilgim var tertemiz delirecm sonunda millet neler öğrenmiş ben yontma taş devrinde kalmış gibi hissediyorum
Milasmom Karas ya biraz geç olcak ama binancede paparadan yukleme yapilabiliyor veya trbinance den yukleme yapip binance ye aktarabiliyosun, sordugunda bilememisim yanlis yonlendirmiyim anca çözdüm bu işleri 😁
Milasmom Urazinannesi2808 ripple duruyomu dün gece bende 500 liralik aldim bugun duruşması varmis yukselebilirmis dediler :)
Milasmom Marla91 bende 100 lirayi bir haftada 1700 yapinca gaza geldim 2200 daha yatırdım coin piyasası çöktü 🙄 ripple, xlm, win, btt, hot, fun, mith, dent, gto, trx bendekiler