ecrinreyyan Merhaba , bebeğinize veya çocuğunuza aktivite yaptırıyormusunuz. Katıldığınız eğitim setleri varmı ? Bardabas çocuk veya adım adım büyüyorum gibi ? Memnun olduğunuz var ise cevap verebilir misiniz ?
bluekoala ecrinreyyan ben o zaman ince ve kaba motor becerileri için saçma oyuncaklar değilde parmaklarını ve ellerini oynatsın dıye oyuncak alıyordum.Döndürmeli oyuncakla oynatıyordum sımdı 10 aylık aktiviteye yenı basladım
CemreKerem35 ecrinreyyan 2 3 yaş civarı olsaydı birçok öneride bulunabilirdim ama bebeğiniz daha çok küçük o yüzden eğitim setleri onda pek etkili olmayabilir. şu an siz daha çok sesli ışıklı oyuncaklar tercih edebilirsiniz . parmak kuklaları parmak kuklaları ile oyunlar yapabilirsiniz değişik seslerde konuşturmak ilgisini çeker . bu her yüzeyi değişik materyalle kaplı küpler var onlardan alıp sert yumuşak kavramlarını hissettirebilirsiniz. ellerinden tutup yürütmeye çalısabilirsiniz yürümesi için konuşması için teşvik edebilirsiniz . tekerlemeler şarkılar ile dans edebilirsiniz .. şimdilik aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olur
ecrinreyyan CemreKerem35 valla normalde sıfır aydan başlıyor siyah beyaz kart göstererek. Tabi şu an ışık ses o tarz şeyler acayip ilgisini çekiyor. Adım adım büyüyoruz setleri var onlara üye oldum bakalım 9. Aydan basliyormus. Her ay gelişimine göre etkinlik gonderecekler . Ona göre birşeyler yaparız artık