hulya1406 Happy1003 Metsil kullandık 1,5 ay çok işimize yaradı damla bitti şükür gaz sorunumuz kalmadı yavrum öğrendi kendi gazını çıkartmayı☺️
Nevolizm Happy1003 sab simkles , ama her bebekte farklı etki ediyor gaz ilaçları ben bunu kullanana kadar 6 tane denedim…
eyvahaaneoldum Biogai kesinlikle tavsiye ederim aşırı gazlı bir bebegim vardı her damlayı denedim en son bu bize çok iyi geldi
Happy1003 Nevolizm kaç damla veriyorsunuz birde sütünü içildikten sonramı yoksa emmeden öncemi veriyorsunuz
Nevolizm Happy1003 kuzm doktor bana günde 4 defa 15 damla ver demişti benim bebeğim kolikdi , sabah 6 da öğlen 12 de akşam 6 da gece 12 veriyordm , hiç farketmez ister emzir ver izter emzirmeden ver …
Nevolizm Happy1003 ama ben gerçekten çok faydasını gördüm bebeğim 5ay 20 günlük oldu daha bir hafta önce kestim ilacı ama hala sıkışınca veriyorum bide direk kesmedim azaltarak kestim önce 10 damlaya düştüm sonra 5 sonra 4 öğün değilde 2 öğün verdim en son 1 öğün verdim sonrada bıraktım…
Happy1003 Nevolizm benimki 12 günlük bugünden beri bacaklarını topluyor kasıyor baya kendini bi anda ağlıyor bi anda susuyor damla aldım kaç damla olduğunu söylemediler de
Nevolizm Happy1003 en az 5 damla veriliyor zaten cnm sen iki öğün 5 damla ver dene bir baktın kasılmaları devam ediyor 4 öğün ver kendin belirle , zaten eczacılar bu konuda bilgi sahibi değiller başlarından gönderir gibi iş yapıyorlar …
Nevolizm Happy1003 15 damla cnm ama benim bebeğim 1 aylıktı o zaman senin bebeğin 12 günlükms bide hangi damlayı aldın?…