Kızlar kızım 2 aylıkken idrar enfeksiyonuna yakalandık hastanede yattık bunun için doktor kanında hafif alerji çıkmış dedi dr öyle deyince hastaneden cikinca devlete alerji bolumune gittik deriden alerji testi yptilar bisey cikmadi sonrasında ise 3 aylıkken yüzünde kizariklik oluşmuştu yine devlete alerji bölümüne gittik dr egzama dedi ve kortizonlu krem verdi yarali olan yere sürdüm geçti ve nemlendirici almamı sürekli kullanmami söyledi sürekli vücudunu nemlendiriyorum sabah aksam bu sonrasinda ise kandan alerjisine bakıldı kandan da bisey çıkmadı daha sonra 4 aylık asisi için sağlık ocağına gittiğimizde ebe mamayla besleniyor yavaş yavaş yoğurtla baslayabilirsin dedi bende 4 buçuk aylikken 1.gun 1 cay kasigi yogurt 2.gun 1 tatlı kaşığı yogurt verdim vücudu tepki gösterdi sırtı ve göğüs kısmı kizardi sanırım alerjisi var. Bende diyorum ki özele gideyim ama özel de hangi bölüme gitmem özel de deri testi falan yapıyorlar mi bilmiyorum lazım ne yapmam lazım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin.😊