Melihakrds Kızlar bu hafta kocaeliye taşınacam 25günlük bebekle birinci ay kontrolleri için hangi doktoru hastaneyi önerirsiniz orhan mahallesi bağçeşme mevkilerine yakın devlet yada özel fark etmez ama devlet hastanesi önceliğim
mamAras Melihakrds medical parkta ali eynallı. Bir de yahya kaptanda canan günaydın nur. İkiside çok iyi hatta Canan hanım harika
Smali Melihakrds canım bız Alikahya çocuk hastanesinde Nazan hanim var Özbek uyruklu çok tatlı bir kadın çok memnunum
mamAras Melihakrds 220tldi, eğer sigortanız varsa ali bey daha mantıklı olabilir biz 15 tl ödüyoruz kendisine sigortadan dolayı
Melihakrds mamAras 15mi 😳 normal sigorta dan mı bahsediyorsunuz yoksa bazen belşi sigortalar ile hastanelerin anlaşması oluyor ondan mı bahsediyorsunuz
mamAras Melihakrds allianzın anne bebek sigortaSını yaptırdık mesela acıbademin sadece bebek için var o daha uygun. Çoğu şeyi karşılıyorlar sadece katılım payı 15 tl ödüyoruz hastaneye senede 10 bana 10 oğluma toplamda 20 kontrol hakkımız ve sınırsız yatış gerektiren operasyon hakkımız var. Bence böyle yapmak daha uyguna geliyor eğer doktora özelde karar verirseniz
Melihakrds mamAras fazla soru sordum ama🙈 anneliğe de kocaeliye de yabancıyım bu hafta sonu taşınacam
mamAras Melihakrds hayırlı olsun şimdiden bende istanbuldan gelin geldim 2 sene olacak kocaelili olalı 8 aydır da anneyim💜sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin lütfen🙏🏻 Nereden geliyorsun bilmiyorum ama harika bir yer bekleme havası çok pis sanayi kenti olduğu için hep bi kasvet sanırsın londra😂
Melihakrds mamAras çok teşekkür ederim kocaeliyi küçüklükten bilirim aslında düzceliyim çok akrabam var küçükken çok giderdim kocaeliye büyüyünce üniversite iş güç derken uzun bir süre gitmedim ankaraya gelin geldim şimdi eşimin işi nedeniyle taşınıyorz😊
mamAras Melihakrds ee o zaman sen bana anlatırsın benden iyisin😂💐 ya doktor konusu elektrik meselesi ben çok insanı beğenmem ama dediğim iki doktor cidden çok iyi eğer kadın doğumcu ararsan yine medical parkta funda sarıcalı var hamileliğimin başından şimdiye kadar ona giderim çok detaylı kontrol eder atlamaz hiçbir şeyi
Smali Melihakrds Ayrı bir kadın doğum ve çocuk hastanesi.normal doğum yapmak istedgim ve Özeller de hep sezeryan dediği için gitmistim ama beğenmedim ve kaçarak uzaklaşmıştim.ozel tercih ederim hep hastanelerde.ama ilk kez o önyargimi kırdı Nazan hanim.ozel sağlık sigortası yaptırmamizi rağmen Nazan hanima gidiyorum.😂