Mstfaslhnalprsln12 Merhaba anneler biz oğlumu sünnet ettireceğiz ankarada sünnet yapan hastane var mı varsa hangi hastanede yaptırdınız tavsiye ettiğiniz doktor var mı devlet hastanesinde
Dgndrmz Mstfaslhnalprsln12 etimesgut şehit sait ertürk hastanesinde yaptırmıştık sebahattin beye aşırı memnun kalmıltık isteyen herkeste gırebılmıstı içeri pandemi öncesıydı ama şuan hastanede yapıyolarmı bılmıyorum istiyorsanız doktorun nosunu atıyım bilgi alın
elifimenesim Mstfaslhnalprsln12 Canım biz de yaptıracaktık geçen hafta. 6 aylık oğlum. sünnetçiden önce bir çocuk cerrahi görsün tavsiye versin diye hacettepeye götürdük. 6 yaşına kadar tavsiye etmiyoruz dedi. Sünnetçiler direk kesip parayı aldıkları için götürmeyin sakın dedi. Sizin çocuk ne kadarlık bilmiyorum ama söyleyim dedim.
Dgndrmz Mstfaslhnalprsln12 valla canım dediğim gibi orası pandemi öncesi yapıyodu son durumu bılmıyorum
Mstfaslhnalprsln12 Dgndrmz yorumum için teşekkür ederim canım brn bi soruşturuyum olmazsa daha beklerim virüs azalana kadar