Cambardak Merhaba eminim bu soru sorulmuştur ama şuan acil olarak cevaba ihtiyacım var yenidoğan (16 günlük) bebeğim gaz sancsı yüzündn sürekli ağlıyor bitkisel önerisi olannvar mı gaz ilacı
Benanneyimanne Cambardak nurse harwers gaz şurubu bıtkısel gayet etkılı tabı yanında bagırsak duzenleyecıgı probıyotık damlası kullanmak gerekıyor bız bıoagıa damla ve nurse harwers şurup ıkısını bır kullandık şükür kolay gecırdık o donemı 3 ayda bıttı gazımız
YagmurKoksal Cambardak biogaia bagırsak düzenşeyici probiyotk ve sab simplex cok gazlı bi bebegim vardı ancak bunlar çare oldu
Nesrincente Zeytinyağı ile karnına ayaklarına masaj yap istersen ben bide corek otu yağı ile badem yağı ıcırıyorum Bi damla
Karaninannesi33 Benanneyimanne ben de bunları kullanıyorum gazı çıkıyor ama yine ıkınıyor çıkara çıkara hal oldu bitmiyor mu bu gaz sizde de öyle oluyor muydu :(
Sebis3232 YagmurKoksal kacar damla verdin canim ikisini nasil kullandin yani benimde 50 günlük bebegim ikisini tek tek kullandım ise yaramadi
Cambardak YagmurKoksal sab simplex aldım ecz o vardı ama probiyotik bağırsak düzenleyici extra yok dedi sab ın içinde onlar var zaten dedi şimdilik bulduğumu aldım bende emzirmeden önce 3 damla verdim günde kaç defa veriyosun umarm bu gece biraz uyuruz 🤷🏻♀️
YagmurKoksal Canan27 yok aksine düzenlemişti bizi 6 aylk olunca bıraktım onun yerine yogurt kefir verdiğim için
Benanneyimanne Karaninannesi33 Evet ama normal o bagırsakları gelışıp buyuyene kadar ıllakı oyle olacak hıc bır ılac %100 yok etmıyor gazı doktorumuz oyle soyledı sadece hafıfletıyormuş 3 ay bu sekılde ıdare edılıyor sonra duzelıyor ☺️
Canan27 Nesrincente 1 gün kulkanmadım biogaia yı kaka yaptı Ama gaz sancısı oldu tekrar. Başladım. Nurse harveys ve biogaia kullanıyrum 45 g0nlüğüz sanki eskisi e nazar an ilaçlar etkisi I yitirdi gibi. Bu durumda olan varmı
Nesrincente Canan27 bio gıa yı bitince bıraktım 1 hafta oluyo kulanmıurm bı sıkıntımız yok asırı gaz problemimiz yok zaten sukur