Hatice_nur07 Şöyle mis kokulusundan bir şampuan ve bebek yagı önerirmisiniz bize ha bide camasır deterjanı duru granül kullanıyorum ama cok kokmuyor sanki 🙏🏻🌸
Ziyangil Hatice_nur07 kokmaması lazım çünkü bebek ürünlerinin kokarsa kimyasal var demektir biz de özellikle kokusuzunu arıyoruz 😂
dehsetulvahset Hatice_nur07 ben benek şampuanı da losyonu da ecowell kullanıyorum Memnunum hem de icerigi temiz fiyatta orta duzey
BirVeraAnnesi35 Hatice_nur07 şampuanda mustela ve ecowell öneririm🥰 dalin in deterjanı ve yumuşatıcısına bayılıyorumm çok güzel kokuyor
Ecemilaninannesi Hatice_nur07 ben şampuan ve bebek yagı mustela kullanıyorum deterjan olarak da dalinin toz deterjanı ve yumuşatıcısı inı düş bahçesi :)
Ziyangil Hatice_nur07 mustela öneririm şampuanı kokusu çok hafif temizlik kokusu doğal içerikli şampuanla ama çocuğum buram buram güzel koksun diyorsan mustelanın çocuk parfümü var yine doğal kıyafetlerine ondan sıkabilirsin
Zekimurendebizigorecekmi Hatice_nur07 Herşeyin en kokmayanını tercih ettiğim için pek yardımcı olamayacağım ama illa koksun çamaşırları diyorsan bebek sabunlarını küçük küçük satın al çamar dolaplarına koy öyle mis gibi kokuyor eşyaları
Gulmrt Hatice_nur07 deterjan minoris kullanıyorum uzun süredir memnunum. 14 aylık doğduğundan beri mustela kullanıyoruz herşeyini ama bitinca incia alıcam çok öneriliyor