htceee98 Bebeğim 3 ay 5 günlük ve hala adet olmadım.Aile hekimi 9 ay-1 yıla kadar gelmeyebilir bile dedi.boyle olan anneler varsa yazabilir misiniz?
melikeeomeer htceee98 5 ay 22 gün oldu gözlerin yollarda kaldı bu aralar o kadar keskin ağrılar giriyor ki karnıma her seferinde bir ümitle koşuyorum tuvelere ama yok bacım yokk gelmiyor akışına bıraktım bende djjdjd 🤣
Minikbimelek @htceee98 10.ayda oldum ilk,2.yi 12.ayda oldum,3.yü bekliyorum ama olamıyorum 13ay 8 günlük 🤷🏻♀️
htceee98 Minikbimelek Demekki hala gelmeyebilir daha 3 aylık bebeğim benimde önümde 6-7 ay var demekki belkide daha uzun bir süreç
Masal2102 bala86asel benımde 13 aylık kızım kahverengi akıntım oluyo iki gündür ara ara adetim mi geliyor acaba sizin nasıl oldu
Misafir1111 Benim bebeğim 13 aylık oldu hala tam olarak adet oluyorum diyemem. 9 aylıkken emmeyi bıraktı. O zamana kadar hiç olmamıştım ondan sonra da bir kere oldum. Şimdi aralarda leke leke geliyor
bala86asel Masal2102 benimde ara ara leke geldi ama dün artık iyice söküldü adet kanaması geliyor benim