gul_58 Arkadaşlar bebegimin kakasi degişık durumda biraz katı biraz sıvı mukuslu bir halde başina gelen varmı doktora gitmem lazimmi
Yenidennn gul_58 probiyotik kullanmanızı tavsiye ederim. Biogaia gibi, tabi ki doktorunuza da danışarak. Aynı şekildeydi bebeğimin kullandık düzeldi.
12-ab gul_58 bizim de öyleydi besin alerjis varmış, süt ve süt ürünlerini yumurtayı kesti doktor. Besin alerjisinin diğer belirtileri öeme reddi, huzursuzluk takip edin bebeğinizi durula göre doktora gidin.
Gunesay gul_58 benim bebeğiminde kakasında hep mukus var doktor kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Annenin aşırı derece de karbonhidrat aldığı zamanlarda da oluyormuş. Aslında kan yoksa mukuslu kaka için diyet yapmamak lazım bence. Gereksiz vitamin eksikliğine neden olur
ipek_annesi 12-ab merhaba benim de kızım de mukuslu kaka var doktor çok yoksa sıkıntı yok dedi ama süt yoğurt kefir falan içme dedi onları tüketmediğim halde halen devam ediyor sizin geçti mi cuma günü gideceğim bu arada 6 aylık oluyoruz cuma günü meme reddi yok bu arada sadece uyku esnasında huzursuzluk var o kadar onun dışında keyfi yerinde
Yenidennn gul_58 bağırsakları hassas olduğu için büyük bir ihtimal sindirim olması falanda zor oluyor
ipek_annesi gul_58 bende yoğurt verdim olmamıştı bi şey ama damağına kız değdirdim incecik sadece kakasında kan oldu ondan mı başka şeyden mi bilmiyorum
ipek_annesi gul_58 evet siyah iplikte vardı ondan sonra olunca dedim herhalde muz ağır geldi kan ilacı 4.audan beri kullanıyoruz