aybukemom Benim kızım 14,5 aylık . Bu aralar müzik sesi duyunca kendi etrafında dönüyor .merak ettim sizin bebekler de yapıyormu
aybukemom Cheddar oynuyor benimkide ama iki üç gündür kendi etrafında döndüğünü görüyorum , bu aylardaki bebeklerin döndiğine hiç rastlamadım merak ettim
Yegino aybukemom 18 aylık olmak üzere aynıyız bide bu aralar zıplamayı öğrendi zıplayarak dönüyo 😂😂 çamaşır, kurutma makinesi ve elektrikli süpürge sesine de kafasını sallıyo hep 🤷♀️
aybukemom Yegino maşallah 😊 normalde bebeklerin etrafında dönmesi 3 yaşları bulur denge merkezi ile alakalı bir durum . O yüzden merak ettim bu aylarda başlıyorlarmı acaba diye
Cheddar aybukemom dönebilir sonuçta o da bi birey robot gibi her bebeğin aynı şeyi yapması beklenmemeli :)
Nlyckmk aybukemom benm de oğlum 14.5 aylık dediğiniz gibi müzik açtığım Zaman ona göre dans etmesi böyle 😀 kendi kendine etrafında dönüyo alkış yaparak bence masum bir hareket onlara göre dans böyle 😀
mutlucan aybukemom merhaba bebeğinizin hala oynarken donuyormu benim bebeğime öyle bir sıkınti yoktur insallah