Tubis5712 Bebeğim uyanıkken 15dk ağlamadan duruyor sonra tok da olsa ağlıyor ilk bebişim tecrübesizim normal mi acaba
Yarim_Kilo_Kiyma Tubis5712 Gazıda olabilir, aç, yok, gazı olmasa da adapte olma sürecinden, duygusal olarak sizi istiyordur canım benim
Mahbuss Tubis5712 2 ay 12 günlük kızım o zamanlar benim kızımda en fazla 5 10 dk duruyor sonra aglyordu kaynanam hemen doymuyor mu bu çocuk diyordu 🤦 zaten doymasa 5 10 dk sakin durmaz bu çocuk aç olsa sürekli ağlar Şimdi simdi artık 20 dk felan sakin durmaya başladı ama benim kızım biraz memeci 😀 hep memede olmak istiyor çok nadir 20 dk böyle kendi başına bakındıgı
Tubis5712 homosapiens Yarim_Kilo_Kiyma hadi ben tecrübesizim kayınvalidem neden böyle diye sürekli sorgulayınca endişelendim ben de
Msbebek Tubis5712 canım benimki de bir aylık tok da olsa gazı olmasa da uykusu olmasa da gereksiz ve sebepsiz agliyolar 😃 çünkü bildikleri başka birşey yok onların ye iç ağla yat .. ama malesef etrafimizdaki insanlar çocuğun bı derdi var olmasa ağlamaz niye ağlıyo niye aglatiyosun diyip bizi yildiriyo
Yarim_Kilo_Kiyma Tubis5712 9 Yahu bebek bu nedensizde ağlar. Size, dünyaya alışmaya çalışıyor ki sizde ona alışıyorsunuz. Sesiniz sakinleştirin, konuşun, dua okuyun, omuzunuzda uyusun.
zeeliihaa Bizde 24 gunluguz surekli kucak surekli emmek istiyo keyfi yerinde olunca da en fazla 10 dk bensiz sonra yine aglamakli
Msbebek Tubis5712 valla öyle canim benim bebeğim emmiyo ama keşke emse en azından emziricem diye alıp giderim odama saat başı 😃 smdi biberonla süt sağıp veriyorum sen süt sağ biz bakarız sen dinlen sütün olsun biz bakarız 😃 sen ver biz iciririz bezdimmmmmm 😃😃😃