Gokbayes2018 Sedaras hadi ya okadar saat bebek nasıl aç durur. Bebeğim saat bası emıyor, çok asırı aglar huzursuz olur ya. Klips yöntemini bana arkadasım etrafını lazerle kesıyorlar diye anlattı. Yanı klips takılıyor yıne cerrahı bır işlem var demi.
Sedaras Gokbayes2018 tabi kesiliyor lazerle değil zaten lazer iyi bir yöntem değil normal sünnet oluyo ama sonrasında kesilen yer dikişle değil klipsle birleştiriliyor çok rahat bi yöntem internetten araştırın dikişli ve klipsli yöntemi karşılaştırıyorlar o zaman daha rahat karar verirsiniz
demetdemircioglu Ben standart yontemle sunnet ettirdim 3 aylikken lokal anestezi yapildi 4. Gun iyilesmisti haftasinda dikisleri tamamen dusmustu kanama sisme vs bisey yasamadim
Ayb Gokbayes2018 ben de 2 aylıklen klips ile yaptırdım uzmansünnet ve kolaysünnet websitelerinde pek çok bilgi var inceleyebilirsiniz
Miraclemom Off doktorumuz bıze de 4. Ayda falan sunnet yaptırabılırsınız dedı. Hiç kıyamıyorum ya 😭artı bide klips mi normal mi nasıl karar verıcez ya.. Aklı erınce mi yaptırmak daha dogru bilemedim
Aliemresevo Gokbayes2018 uyuşturucu iğne yapılırken ağladı. Kesilirken çok ağlamadı. 4 saate bir parol verdim gecesi de çok rahat geçti. Ertesi gün pansumanı çıkartım bana verilen ilaçları kullandım. İlk gün ilk dikiş düştü. Bir haftada iyileşti çok şükür
Lliya Gokbayes2018 bakımı yok enfeksiyon riski yok rahatsız edici değil kanama yok çok rahattı iyi ki o yöntemle yaptırmışız