MevaNur3 Kızlar bir süredir kızımın boynunda bu tarz döküntüler vardı doktora gittik salyadan yada alerjisinden olabileceğini söyledi krem ve alerji damlası verdi kullandık ama dün baktığımda kollarında sırtında göğüsüne yayılmıştı egzamamı bu nasıl bir çözümü var önerilerinizi bekliyorum
Bimelekannesi MevaNur3 ben de burda bekleyeyim bakalım kızımın başında ve boynunda var birer tane geçmiş olsun bu arada canım
Ylcnbsr MevaNur3 egzamayla çok savaştım kızımda vardı ve ne kullanırsam kullanayım hep tekrarladı sonra burda birinin önerisiyle lokmanaktar sayfasını buldum ve kremini aldım Allah’a çok şükür çok iyiyiz 🤲🏻
Adayildiz MevaNur3 egzama bendede kızımda var uzun zamandır Bioderma atopik nemlendiricisi ve duş jeli bize çok yaradı kullandığımızda beri yok tavsiye ederim
Gulsahy MevaNur3 bizim de var egzama. Kortizonlu karışım bi krem verdi cildiye. 5 gün sabah akşam 5 gün sadece akşam kullanın dedi. 7 günde geçti ve bıraktık. Ama bırakınca tekrarladı. Çocuk doktorumuz 5 ayı doldurunca alerji testi yaptırım dedi. Yarın doktor kontrolümüz var. Sanırım alerji uzmanına yönlendirecek.
MevaNur3 Bimelekannesiteşekkğrler canım.. boynu çok daha felaketi ufak değildi tamamı böyleydi oraya çok ağırlık verdim hafif kaldı boynunda ama vücuda sıçramış şimdi bilemiyorum ya zaten alerjik gerçekten çok yoruldum
Tugcecakir Ylcnbsr ne kremi aldınız benim kızımda egzaman var sürekli tekrarlıyor kortizonlu krem bırakınca tekrarlıyor
Begooo Egzamaya benziyor benim kızımın da iki ayağında var aynı tarz doktor kortizonlu krem yazdı çünkü başka türlü iyileşmeyeceğini söyledi, genetik yatkınlık veya hassas ciltli bebeklerde oluyormuş doktora tekrar götürün cildiyeye.
MevaNur3 Begooo kortizonlu kremi 3 gündür kullanıyoruz ama Nezaman etkisini gösterir o kremide çok kullanmak istemiyorum açıkcası
Begooo MevaNur3 ancak iyi gelir zaten çok fazla da kullanmak iyi değil kortizonlu olduğu için. Birmde mustelanın atopik ciltler için bir kremini tavsiye etti doktor stelatopia ismi. Bir de coresatin pembe deneyebilirsiniz.
Adayildiz MevaNur3 tabi eczaneden alıyoruz bizde mustelada kullandık kortizonda kullandik fayda etmedi bilseydim en başından bunu alirdim ben 3 farklı cildiyeye gittim doktor önerisi zaten nemlendirici ilaç değil gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz sampuaninida değiştirmeniz gerekiyo kimyasal hicbirsey temas etmemeli benim kolonya ve temizlik ürünlerinden oldu kiziminda şampuan diye dusunuyoruz
Hafsaninannesi_ Benim kızımın boynu çok kötüydü ve göğsünden vücuduna yayılmıştı ben müdahale etmedim doktor sıcaktan ya da alerjisi olabilir süt ve süt ürünleri tüketme dedi ben yoğurdun kızıma alerji yaptığını fark ettim onu yemeyi bıraktım ve her gün sabahları yıkadım ve Bepanthol sürdüm nemli kalsın diye şimdi geçti çok şükür arada oluyor geçiyor
MevaNur3 Gulsahy biz gaita testi yaptırdık gizli kan çıktı doktor muhtemelen süt ürünleri alerjisi dedi yenidoğduğu sıralarda bu bebek alerjik demişti hafta içi gideceğiz deri testi yaptırcam artık ek gıdaya başladık burnumdan geldi hiç değilse ne yedirmeyeceğimi bileyim
Begooo MevaNur3 yaa geçmiş olsun, bunları doktor söyledi bize o yüzden paylaşmak istedim. İnşallah iyileşir bebeğiniz.
Gulsahy MevaNur3 biz de bu ay ek gıdaya başlayacağız. Doktor 2 aylıkken alerjik tanısı koydu. Alerji maması tüketiyor bebeğim. Anne sütü almıyor. Ona rağmen egzamaları geçmedi. Konak oluyor devamlı. Hindistan cevizi yağı önerdi doktorumuz. En fazla 2 gün sonra tekrar çıkıyor.
MevaNur3 Begooo bizede doktor verdi ama işe yaramadı çok hassas bi cildi var ek gıdaya başladık ne yedirsem çocuk mahvoldu ya kakasından kan bile geldi sonra mamayıda ek gıdayıda reddediyor şuan çok yıpratıcı bi süreç gerçekten 😟
saripapatyaaa MevaNur3 evet canım egzama benim de kızımın yüzünde çıkmıştı iki tane krem kullandık geçti daha da çıkmadı
Ylcnbsr Tugcecakir kortizonlu krem çok zararlı kullanmayın lütfen instada bakın lütfen dediğim sayfaya inanın kurtulursunuz